2777
2789
عنوان

بچه ها همه چی برام تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست

اسم س ک س رو چرا شیطونی میذارید😒

حالا جدای از اون

ول کن پسرخالتو ازون برا تو هیچی درنمیاد تو ک مسعول نیسی هرکی از تو خوشش میاد رو راضی کنی

ب نامزدت بچسب

برای ازدواج خوبم صلوات میفرستی؟حاجت روا بشی😍💓 من رکم ولی دلسوز و مهربون و پر از تجربه پس از حرفام دلگیر نشو پند بگیر فرزندممم😁🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساساتت رو بذار کنار.بنظرت کار منطقی چیه؟ الان وقتی به کسی تعهد داری درسته  اصلا اجازه بدی پسرت خالت بیاد بشینه حرف بزنه؟ من کاری با پسرخالت ندارم ،خودت ،خودت باید رفتارت درست و منطقی باشه

"""""شک تنها حقیقته"""""
خودم 28 نامزدم 30 پسرخاله م 32

ماشالاه همه عاقل 

به نظرم ببین دلت با کدومه البته خوب شرایط هر کدومم در نظر میگیری اما پسر خالت که اول تیک میزده حالا چشه زاری میکنه😒

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

احساساتت رو بذار کنار.بنظرت کار منطقی چیه؟ الان وقتی به کسی تعهد داری درسته به اصلا اجازه بدی پسرت خ ...

حرف شما متینه. اما حال پسرخاله م خیلی بد بود تموم بدنش میلرزید عذاب وجدان داره خفه م میکنه 

اینقدر بدم میاد به خیانت مردها میگن شیطونی همون کارو خانم بکنه میشه جنایت

خدا حاجتتو بده حرف دلمو زدی

برای ازدواج خوبم صلوات میفرستی؟حاجت روا بشی😍💓 من رکم ولی دلسوز و مهربون و پر از تجربه پس از حرفام دلگیر نشو پند بگیر فرزندممم😁🎈

شما ب پسرخالت قولی چیزی ندادین که، پس اگ امیدوار بوده و الان سختشونع تقصیر شما نیست

میدونم سختع ولی خب شمااا نامزد دارین، دوستش دارین، و امیدوارش کردین نمتونین بهم بزنین که بخاطر اشکای یکی دگ

پسرخالتونم قبل نامزدیتون باید جلو میومد نه الان، 

پس بهتره بچسبین ب زندگی خودتون و نامزدتون

پسرخالتونم سالها پیش شمارو از دست داده

نه الان

حرف شما متینه. اما حال پسرخاله م خیلی بد بود تموم بدنش میلرزید عذاب وجدان داره خفه م میکنه 

اینقدر بدم میاد از مردی که گریه کنه ! حسوده بعدا اذیتت می کنه خودکشی هم بکنه به خودش مربوطه ول کن بچسب به نامزدت برای همیشه