2777
2789
عنوان

بچه ها همه چی برام تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست
حرف شما متینه. اما حال پسرخاله م خیلی بد بود تموم بدنش میلرزید عذاب وجدان داره خفه م میکنه 

شما انسانی طبیعیه که از دیدن حال هر انسانی مخصوصا پسرخالت دلت بسوزه.ولی این اصل قضیه رو تغییر نمیده. ممکنه با نامزدت ادامه بدی و زندگیت عالی بشه یا برعکس بد بشه ولی الان تو این برهه ،اصلا کارت درست نیست.دیگه به هیچ عنوان باهاش حرف نزن. پسرخالت بچه نیست.هر تصمیمی و هر عملی عواقبی داره.اونم الان حس میکنه چیزی رو که حقش بوده از چنگش در اوردن ولی داره اشتباه میکنه الان شما متعلق به نامزدتون هستین.تمام

"""""شک تنها حقیقته"""""

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازت 

ناراحت نباش عزيزم درست ميشه بمون با نامزدت 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
از خودم دیگه بدم میاد.منی ک با نامزدم. خیلی تلاش کردم الان دارم از خودم دورش میکنم

چرا از خودتون بدتون بیاد؟ پسرخالتون خیانت کرده بتون

وشما کنارش گذاشتین و 100درصد حقم داشتین

الان دنبال چیع؟ پشیمونه؟ باشه پشیمون هستن، اشتباه کردن

ولیی الان دگ هیچکدوم فایده نداره

شما متعلق ب یکی دگه این

خداکنه 

منم يجورايي اشتباه شمارو كردم و پشيمونم راستش من با اقايي دوست بودم و رفت بعد از اون چندين بار برگشت ولي ديگه كنار گذاشتمش و با اقايي وارد رابطه شدم ي روز اون اقا با گريه زاري برگست كه قصدم جديه منم خر باور كردم دو ماه بعد ولم كرد رفت به همين راحتي 

زندگيتو بكن 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چرا از خودتون بدتون بیاد؟ پسرخالتون خیانت کرده بتون وشما کنارش گذاشتین و 100درصد حقم داشتین الان د ...

پسرخاله م میگفت من میتونستم با اون خانوم رابطه داشته باشم  اما نتونستم. نخواستم بخاطر تو 

الان مثل خوره افتاده به جونم که من. زود دست کشیدم از پسرخاله م

متاسفم واقعا. اما خب الان قصد هر دو ازدواجه ن چیز دیگه

ان شالله چون خيلي ناراحت ميشم كسي مثل من بشه 

پسرخاله م میگفت من میتونستم با اون خانوم رابطه داشته باشم  اما نتونستم. نخواستم بخاطر تو  ...

توجیحه اینا عزیزم

بخاطر شما اصن نباید نزدیک خانوم دگ ای میشدن

ن اینکه بگن من بخاطر شما نتونستم رابطه ای داشته باشم 😐خب اگ بخاطر شما بود نزدیک شدنم نمتونستن دگ