2777
2789
عنوان

كي معجزه ديده

95 بازدید | 7 پست

كيا تو اوج نا اميدي و لحظه اي كه فك ميكردن همه چي تموم شده معجزه ديدن و بگن در چه زمينه اي 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

من هیچ وقت فک نمیکردم با شرایطی جسمی ک داشتم بتونم اون کاررو برم ولی وقتی خودمم اماده کردم رد بشم معجزع دیدم الان ک یادش افتاد اشک از چشام میریزه قربونش برم بدجور رومو سیاه کرد اخه خیلی غر زدم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی شب حالم بد بود گریع میکردم

گفتم خدا حواست ب من هس اصلا؟؟

ک همون موقعه یکی از استادا بهم پیام داد

بخاطر ی فعالیت کاری ک برا دانشگا انجام دادع بودم

کلی تشویقم کرد ک تو باعث افتخار مایی

چرا نگفتی بهمون و اینا

و حرفایی زد ک حالم خوب شد

و فهمیدم خدا حواسش بهم هس

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
ی شب حالم بد بود گریع میکردم گفتم خدا حواست ب من هس اصلا؟؟ ک همون موقعه یکی از استادا بهم پیام داد ...

خوش به حالت 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
الان فقط معجزع برگشتش رو میخوام از خدا💔😔

انيدوارم ببيني