2777
2789
عنوان

براي خريدن سيسموني چقدر پول كنار بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 133 پست

تخت و كمد سفيد دوست دارم

رنگ وسايل ديگه م حتما ميخوام طوسي جزوش باشه

دختر بود طوسي سفيد

پسر بود طوسي آبي

اتاق ژورنالي كه توي صفحه هاي اجتماعي هست اون مدلي مد نظرمه

یعنی لباس نخی نوزادی سایز صفر و یک‌ ،دو دست جنس متوسط ولی سایز دو و سه، جنس خوب 

ببین مامانم برای بچم خرید سایز صفر ۹تیکه هس مثلا دوتا شلوار دوتا دوتا هس هرکدوم خب ...هرکدومشم گرفته ۱۱تومن جنس متوسطه اما بازم فقط این ۹تیکه شده ۱۰۰تومن ...اما سایز یک ودو رو میخوان جنس خوب بخرن چون نسبت به صفر زیاد استفاده میشه...اینجوری

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی چه مارکی گرفتی ☺️من خیلی حساسم ک لباس بچه حتما یه مارک خوب باشه 

https://www.instagram.com/sismonimaryam_lebass/ 

مارک های متنوع از این پیج گرفتم 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بستگى داره من براى دخترم همه چى خريدم همش رو هم استفاده كردم حسابى كمد نخره پس لباساى بچه رو كجا آوي ...

خب من ک گفتم یه اتاق دارم ۱۶متره کمد دیواریش هم س متر وهمش کشو وجا لباس دیگه کمد اصافه است...هر کس یه جوریه دیگه

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
آخه یکی اجاره نشین باشه اینارو کجا باید بزاره....خونه باید مال خودادم باشه تا بتونه واسه بچشم اتاق د ...

بله درست میگید هر کس طبق شرایط خودش خرید میکنه دیگه 

ما خونه از خودمونه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ممنون عزیزم خوب بابام حساس بود میگفت همه چی باید خوب باشه تازه کلی جلوشو گرفتم 

عزیزم مبارکت باشه...دارندگی و برازندگی...ما وضع نالی خداروشکر خوبه اما اینقدر ک شهرای دیگه هستن در بند سیسمونی و جهاز نیستین یه بارم گفتم هر کی هرچی بتونه میگیم مبارکه...خب وقتی کسی کم و کسری داره خورش اذیت میشه مطمعنا...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
هنوز بچه دنیا نیومده

خب بچه ی منم دنیا نیومده که 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
این لباسایی ک تو جعبه هست یدونه بیست تیکه بخر (سایزش صفره) دوتا ۵ تیکه سایر یک و دو  چند تیکه ...

منم دقیقا منظورم همین بود.....

چون خاصه میترسم شناسایی شم 

😂

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
بله درست میگید هر کس طبق شرایط خودش خرید میکنه دیگه  ما خونه از خودمونه

خداروشکر بخرید مبارکتون باشه

عزیزم مبارکت باشه...دارندگی و برازندگی...ما وضع نالی خداروشکر خوبه اما اینقدر ک شهرای دیگه هستن در ب ...

منم بابام زحمت کشیده از ۸ سالگی کار کرده خودش پدر نداره ،،میگم نمیخوام بچه هام ناراحتیو اذیت بکشن ،،داداشم تا بود همچیش فراهم بود واسه منم کم نذاشته ،،خواهر کوچیکمم فعلا واسه درسش کم نمیداره

خدا پدر و مادر شما رو حفظ کنه