2777
2789
عنوان

براي خريدن سيسموني چقدر پول كنار بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 133 پست
خب وقتي بچه رو ميبريم مهموني نميشه كه رو زمين بخوابونيم 

کریر خوبه مخصوصا روزای اول من که دلیجان گرفتم صدو پنجاه تاشش ماه خیلی به کارم اومد کلا چیزای اضافی نگرفتم من کالسکه هم که گرفتم ولی هنوز استفاده ای نکردم چون به خاطر کرونا نمیریم بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مامانم برای بچم خرید سایز صفر ۹تیکه هس مثلا دوتا شلوار دوتا دوتا هس هرکدوم خب ...هرکدومشم گرفته ...

مرسی گلم 😘

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

همون دارم میپرسم بچه دنیا نیومده سوالی بود 

آهان😄😄آره دنیا نیومده ابان ماه دنیا میاد انشاءالله

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
مرسی گلم 😘

😘💚❤

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
چرا میخندی 

چون گفتی شناسایی میشم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
عزیزم هر کس ب اندازه وسقش وقتی یکی داره چرا نخره 

بله عزيزم منم منظورم نبود كه هزينه اي كه دوست من كرده ملاكه اما اينكه سيسموني هم مثل جهاز اگر پولشو داشته باشي اصلا محدوده نداره هم ميشه با دو ميليون خريد هم صد ميليون

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منم بابام زحمت کشیده از ۸ سالگی کار کرده خودش پدر نداره ،،میگم نمیخوام بچه هام ناراحتیو اذیت بکشن ،، ...

خدا ب همه پدر مادرا عمر باعزت بده

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
الان دیگه کمددیواری هس خونه ی همه یه کشو واسه بچه کافیه دیگه ....اون کمد کوچولوها آخه به چه دردی میخ ...

واى نگو تو ماشين خطرناكه خدايى نكرده يه تصادف يه عمر پشيمونى بار مياره دختر من كه نشست الانم صندلى ماشين داره فقط تو اون ميشينه اتاق دختر من كمد ديوارى نداره

خدايا خودت ياورم باش كمكم كن