2777
2789
عنوان

شوهرم گفت😳

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 72 پست
من فرصت دادم عزیزم بدم نشد زندگیمو نگه داشتم شوهرمن درحد چت با کسی بود ابراز علاقه کرده بود بهش  ...

نگا عزیز دلم زندگی همهههههههههه چیش قابل بخششه الا خیانت خیانت شاخ و دم نداره شما میگی چت کرده و ابراز علاقه؟؟؟؟؟؟؟؟آقا گیرم شما مهربونم نباشین باید بره به کسی دیگ ابراز کنه اشتباه نکن من مثه خواهرت بهت گفتم تو زندگیت پا به پای همسرت مثه رفیقش باش اما خیانتو جدی بگیر خیلی جدی

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگا عزیز دلم زندگی همهههههههههه چیش قابل بخششه الا خیانت خیانت شاخ و دم نداره شما میگی چت کرده و ابر ...

اینو منم میدونم تا دوسال نبخشیدبیچاره ش کردم 

یه فرصت خواست منم دادم 

زندگی من بد نیست گلم خوشبختم خداروشکر🙏

اینو منم میدونم تا دوسال نبخشیدبیچاره ش کردم  یه فرصت خواست منم دادم  زندگی من بد نیست گ ...

فدات کی حسوده خوشبخت باشی؟؟؟؟چرا دلتون اصلا پاک نیست همیشه فک میکنید ما حسودیم اگرم چیزی بگیم لطفااااا اگر این حس هارو دارید تاپیک نزنید کسی وقتی تاپیک میزنه میگه راهنمایی کنید لطفا که اینطوری نمیگه دیگ

ببخشیدا اینو میگم عزیزم منم این مشکو داشتم یکسال اول بود چون خیلی اهمیت میدادم ب خودمم‌نمیرسیدم چاق بودم بعد ی مدت افتادم ب خودم لاغر کردم اهمیتم نسبت ب قبل خبلی کمتر کردم الان شوهرم چشش هیشکیو نمیبینه همش خودش پیش قدم‌میشه واسه هرچیز توجهات زیادی ادمارو خراب میکنه بیخیال باش

فدات کی حسوده خوشبخت باشی؟؟؟؟چرا دلتون اصلا پاک نیست همیشه فک میکنید ما حسودیم اگرم چیزی بگیم لطفااا ...

من کی گفتم حسودی گلم؟😑😂

منظورم این بود که زندگیه بدی ندارم بقیه ابعاد زندگیم خوبه خداروشکر

به خاطر همین فرصت دادم

من کی گفتم حسودی گلم؟😑😂 منظورم این بود که زندگیه بدی ندارم بقیه ابعاد زندگیم خوبه خداروشکر به خا ...

خوبه خداروشکر انشالله هیچوقت مشکل برات پیش نیاد امیدخدا