2777
2789
عنوان

شوهرم گفت😳

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اول که به قول خودش شیطنت کرده بود چیزش رو میکرد خوراکش ببینم جرات چنین حرفی داشت 

من زور چی بهم داره با کمال بدبختی میگن شیطونی همینا باعث شدن بهشون خیانت شه زنم نباید انقد دستوپا چلفتی باشه شیطونیو باید مثه شیطون باهاش تا کرد

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
من زور چی بهم داره با کمال بدبختی میگن شیطونی همینا باعث شدن بهشون خیانت شه زنم نباید انقد دستوپا چل ...

باید رید به اونا ناجورااا.نباید بخشید

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
من زور چی بهم داره با کمال بدبختی میگن شیطونی همینا باعث شدن بهشون خیانت شه زنم نباید انقد دستوپا چل ...

من فرصت دادم عزیزم بدم نشد زندگیمو نگه داشتم شوهرمن درحد چت با کسی بود ابراز علاقه کرده بود بهش 

من خودم کم میذاشتم اصلا مهربون نبودم با شوهرم 

ولی دیگه تکرار نکرد کارشو 

دست و پا چلفتی هم نیستم 😒همون روزا به غلط کردم انداختمش

من فرصت دادم عزیزم بدم نشد زندگیمو نگه داشتم شوهرمن درحد چت با کسی بود ابراز علاقه کرده بود بهش  ...

به نظرم خوب کاری کردی هیچ احدی از زندگی شما خبر نداره که توش چه خبره میگن تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن راجع بهش