من یه دوستی دارم که همکارمه و شوهرم هم با شوهر اون دوسته.اون مغازه داره و شوهرم بیشتر روزا میره پیشش توی مغازه.مشکلم اینه اگه یه چیزی خریدم شوهرم میره میگه. هفته پیش یه جفت النگو گرفتم بهش هم گفتم پیش فلانی نگی حالا رفته گفته دیروز هم گوشوراه هامو با یه طلای دیگه عوض کردم باز رفته گفته خانمم طلا خریده🤕🤕🤕🤕.اصلا دوس ندارم این دوستم و یه دوست دیگم که اونم همکارمه بفهمن من چیزی گرفتم.خیلی چشمشون توی زندگی دیگرونه
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
گفتم بخدا.بخدا اولاش خودم پیش دوستام میگفتم ولی دیگه هیچی نمیگم.چون اثراتش رو توی زندگیم دیدم از هفته قبل تا حالا هم پسرم ۲ ساله تلوزیونمون رو انداخت زمین شکست که ۹ تومن قیمتش بود
راست میگی.گوشوره ها را فروختم ولی باید بگم النگو ها شکستن یا بگم حلقم گم شد.بخدا همین کارو میکنم 😉
باید چند بار این کار ها رو بکنی قبل از ابنه خدای نکرده ضرر چشم مردم بیفته بهتون ولی سعی کن دروغ نگی مثلا طلایی که میخوای بگی گم شد بده مادرت خونه خودش قایم کنه بگو نیست یا بفروشش ما نمونش داشتیم تو فامیلمون انقدر ضرر کردن تا مرده بالاخره فهمید نباید هرچیو به هرکی بگه ولی متاسفانه اونا ضررشون واقعی بود