سلام وقتتون بخیر عزیزا من دیروز نزدیکی داشتیم خیلی هم عمیق نبود بعدش خوب بودم اخر ماه پنج بارداری هم هستم...امروز یکم کمر دردم و دل درد گاهی ربطی ب اون داره؟یا این انقباضاته هیکس ک میگن..نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مررسی عزیزم اینکه میگن مایع بریزه داخل خطرناکه درسته؟
ن عزیزم من ک به دکترم گفتم گفت هیچ مشکلی ندارع
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
من ک کلارابطه ندارم از اول بارداری و اینکه مایع بریزه بله میگن برا ریه بچه خوب نیس مخصوصا ماههای اخر ...
ن عزیزم ربطی یه ریه بچه اصلا نداره منم از متخصصم پرسیدم گفت مشکلی نداره و مشکلی پیش نمیاد ن از اون از دوسه تایه دیگم پرسیدم😊
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
ما ک خیلی میترسیم .مامانم میگه تو ماه اخر اگر رابطه بدون جلوگیری داشته باشین بچه بعد تولد ریفلاکس شد ...
ن عزیزم اینطوری نیس