2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موقعی که کرونا نبود هم بدون هیچ مراسمی اومدیم خونمون. یه روز صبح خانواده ۵ نفریش اومدند اجازه گرفتند و با هم همگی اومدیم خونمون. به همین راحتی خیلی هم خوب بود نه استرس تالار داشتم نه استرس ارایشگاه و اتلیه و شام و پذیرایی تازه پولشم موند برا پیشرفت زندگیمون

منم هی میگم ابن کارو کنم ولی مطمنم بعدا پشیمون میشم😔

عزیزم منم با کلی فکر و تحقیق به اینجا رسیدم این کرونا چن سال هست بعد من دلم نمیخاد کسی مریض شه ما بزن و برقص داریم تو خونمون. خونمونم بزرگه. هیچ فرقی با عروسی نداره فقط تعداد مهمونا کمتره ک چه بسا بیشتر خوش میگذره. به نظرم اینطور نمونید خدایی نکرده بین شما مشکل به وجود میاد برا ما ک داشت اینطور میشد دخالتا داشت شروع میشد

منم امسال تابستون ميخواستيم عروسى بگيريم کرونا نزاشت,چون ميدونستم حسرت عروسى رو ميخورم قرار شد تا سال بعد صبر کنيم که خدا بخواد کرونا بره

هيچ کار خدا بى حکمت نيس صبور باش منم سعى ميکنم صبور باشم

دارم دیوونه میشم نمی‌فهمم چکار کنیم

من نامزدیمم طولانی شده و راهمونم دوره واقعا کلافه شدم 😔چقدر دلم پره خخخ

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
عزیزم منم با کلی فکر و تحقیق به اینجا رسیدم این کرونا چن سال هست بعد من دلم نمیخاد کسی مریض شه ما بز ...

دقیقا شروع شده و بخاطر دوری و طولانی شدن نامزدیه من بخدا حرفی ندارم نامزدم قبول نمیکنه ما ۱۶مرداد وقت تالارمونه 

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉