2777
2789
نمیدونم ی درصد موکلاش یهود باشن بدبخت میشم

عزیزم مگه ما اشرف مخلوقات نیستیم یعنی این موجودات قدرشون از ما و خدا بیشتره؟ اصلا فکر این کار ب سرت نزنه زندگیت بدتر بهم میخوره

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
عزیزم مگه ما اشرف مخلوقات نیستیم یعنی این موجودات قدرشون از ما و خدا بیشتره؟ اصلا فکر این کار ب سرت ...

واقعا من وجود حدارو حس نکردم تا الان شاید شما حس کرده باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ی درصد موکلاش یهود باشن بدبخت میشم

کار موکل یهود رد خور نداره هرچی بنویسه میشه و کسی هم نمیتونه باطلش کنه

میترسی جن یا موکلش بیاد اذیتت کنه؟

نمیکنه عزیزم کاری بما ندارن

مگه یهود سراغ داری؟

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
واقعا من وجود حدارو حس نکردم تا الان شاید شما حس کرده باشین

شاید ‌شما نشانه هاش رو ندیدین حتی همین روزی ک امروز با چشمات دیدی رو نشونه خدارو ثابت میکنه میدونی چند نفر امروز ندیدن و رفتن چند نفر آرزوی دیدن روز رو دارن؟ امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره یا حق✋

خب چرا این همه چله چرا رو خواستتون پافشاری میکنین تا حالا ب این فک کردین ک شاید قسمتتون نیست شاید خد ...

شما جای من نیستی و شرایط منو نمیدونی چیه

من واسه ازدواج برداشتم نه کس خاصی همه رو به خودش سپردم

ولی اگه سر پیری بخاد بهم بده که نده سنگینتره

خیلیا تو فامیل تو آشنا موقیتشون از من کمتر و بدتره ولی همشون سر خونه زندگیشون یکی دوتا بچه هم دارن

فقط واسه من خدا صلاح نمیدونه؟

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
شما جای من نیستی و شرایط منو نمیدونی چیه من واسه ازدواج برداشتم نه کس خاصی همه رو به خودش سپردم ول ...

بله من جای شما نیستم فقط می‌دونم خدا برای بنده هاش بد نمیخواد اینو مطمئنم انشالله ک بهترین ها برات رقم بخوره یا حق✋

ن اصن سمت یهود نمیرم یهودا اخه دعا شر هم مینویسن

وااا

خب دعای شر نگیر

اولش بهش بگو برات طالع بینی کنه بعد دعای گشایش بخت یا برگشت معشوق بگیر