یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چرا اینکارو میکنین شاید اون آدم تو قسمت شما نبوده و خدا یکی بهترو تو زندگیتون گذاشته بوده و شما بااین کارتون ب خدا پشت کردین و خیلی جالبه اگ فردا تو زندگی با همین آدم ب مشکلی بر بخورین یقه خدا رو میگیرین درحالی ک خودتون مقصر هستین همه چیو بسپریم دست خودش ک قدرت مطلق فقط خداست
ب نظرم تو چشمتو بستی ب نشانه های اطرافت دقت نمیکنی وقتی بگی از ته دلت خدایا میسپرم دست خودت ک تو قادر مطلقی دیگ. ن زیارت عاشورا و ن دعا و ن هیچ کاری نمیکنی و زندگی عادی رو میکنی و ب هیچی هم فک نمیکنی یک آن چشم باز میکنی میبینی همه چی درست شده همه چی
آخ عزیزم که همدردیم منم 7 ساله نماز روزه نذر نیاز چله ختم هم خودم هم مامانم ولی جواب نمیده دوست عز ...
خب چرا این همه چله چرا رو خواستتون پافشاری میکنین تا حالا ب این فک کردین ک شاید قسمتتون نیست شاید خدا صلاح بهتری برات در نظر گرفته اما بااین همه پافشاری شما رو خواسته ای ک به صلاحت ن نیس سکوت کرده چرا نمیسپارین دست خدا وقتی بگی خدایا میسپارم دست خودت دیگ ن چله میخواد ن دعا فقط بگو خدایا تو قادر مطلقی خودت زندگیمو درست کن خودش همه چیو درست میکنه به شرط اینکه واقعا از ته دلت بگی و دیگ روی اون خواسته پافشاری نکنی و فکر نکنی و به نشانه های اطرافت بی توجه نباشی میگم بازم باید از ته دلت باشه