2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینکارو میکنین شاید اون آدم تو قسمت شما نبوده و خدا یکی بهترو تو زندگیتون گذاشته بوده و شما بااین کارتون ب خدا پشت کردین و خیلی جالبه اگ فردا تو زندگی با همین آدم ب مشکلی بر بخورین یقه خدا رو میگیرین درحالی ک خودتون مقصر هستین همه چیو بسپریم دست خودش ک قدرت مطلق فقط خداست

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
ایشالا ازدواج خوبی کنید♥️

من از این کارای خیلی کردم فایده نداره

واسه برگشت عشق که تو نباید انجام بدی باید با بدی عشقت بخوره یا دعارو تو قبرستون خاک کنی

من رفتن قبرستون خاک کردم فایده نداشت  

باید طلسم موکل دار بگیری که منم دربه در دنبالشم  

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
چرا اینکارو میکنین شاید اون آدم تو قسمت شما نبوده و خدا یکی بهترو تو زندگیتون گذاشته بوده و شما باای ...

خدا دیگ کاری نمیکنه نگامم نمیکنه ۴۰ روز زیارت عاشورا خوندم گفتم هرچی صلاحمه اگ ب صلاحم نیس از زندگیم بره

روز ۲۳ چله جواب گرفتم

امسال جدا شدیم ازهم دیگ این حرفا گذشته خدا وقتی منو نگاه نمیکنه میرم از بنده خدا کمک میگیرم

خدا دیگ کاری نمیکنه نگامم نمیکنه ۴۰ روز زیارت عاشورا خوندم گفتم هرچی صلاحمه اگ ب صلاحم نیس از زندگیم ...

منکه فک میکنم خدا بااین کار داره بهت میگه ک بنده من این آدم قسمت تو نیست تا دیر نشده ولش کن تا بهترین رو برات بفرستم

خدا دیگ کاری نمیکنه نگامم نمیکنه ۴۰ روز زیارت عاشورا خوندم گفتم هرچی صلاحمه اگ ب صلاحم نیس از زندگیم ...

آخ عزیزم که همدردیم

منم 7 ساله نماز روزه نذر نیاز چله ختم هم خودم هم مامانم ولی جواب نمیده

دوست عزیزی که میگی شاید تو قسمتتون نبوده میشه بگی تا کی باید صبر منیم؟ من یکی که فقط بخاطر بچه میخام ازدواج کنم از وقت عاشقی کردنم دیگه گذشت

چله عاشورا برداشتم نشد

چله یستشیر برداشتم نشد

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
کاش حداقل اینو میگ حالمون خوب کنه

ب نظرم تو چشمتو بستی ب نشانه های اطرافت دقت نمیکنی وقتی بگی از ته دلت خدایا میسپرم دست خودت ک تو قادر مطلقی دیگ. ن زیارت عاشورا و ن دعا و ن هیچ کاری نمیکنی و زندگی عادی رو میکنی و ب هیچی هم فک نمیکنی یک آن چشم باز میکنی میبینی همه چی درست شده همه چی

آخ عزیزم که همدردیم منم 7 ساله نماز روزه نذر نیاز چله ختم هم خودم هم مامانم ولی جواب نمیده دوست عز ...

من خالم ازدواج نکرد نکرد نکرد تا ۳۸ سالگیش الان بهترین شوهرو داره هرروز جوونتر میشه

آخ عزیزم که همدردیم منم 7 ساله نماز روزه نذر نیاز چله ختم هم خودم هم مامانم ولی جواب نمیده دوست عز ...

خب چرا این همه چله چرا رو خواستتون پافشاری میکنین تا حالا ب این فک کردین ک شاید قسمتتون نیست شاید خدا صلاح بهتری برات در نظر گرفته اما بااین همه پافشاری شما رو خواسته ای ک به صلاحت ن نیس سکوت کرده چرا نمیسپارین دست خدا وقتی بگی خدایا می‌سپارم دست خودت دیگ ن چله میخواد ن دعا فقط بگو خدایا تو قادر مطلقی خودت زندگیمو درست کن خودش همه چیو درست میکنه به شرط اینکه واقعا از ته دلت بگی و دیگ روی اون خواسته پافشاری نکنی و فکر نکنی و به نشانه های اطرافت بی توجه نباشی میگم بازم باید از ته دلت باشه