setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان بی بی منفی یه دقه بیاین 252 بازدید | 33 پست سلام بچه ها صبح امروز بی بی گذاشتم بازم منفی بود . ممکنه آز بدم + باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی بوده با بی بی منفی آزش مثبت شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1399/04/05 | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 امروز روز 7 هستم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ممکنه باردار باشم علایم درد نوک سینه , نفخ , ترشح داشتم که کم شده, درد زیر شکم دارم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 منم این ماه مامان نشدم دیروز پریود شدمانشالله ماه بعد عزیزم ک بچه مون ۱۴۰۰بشهناامید نباش خانومی مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 امروز روز 7 هستم تاخیر؟ مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 خوابین یا بیدار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 منم این ماه مامان نشدم دیروز پریود شدم انشالله ماه بعد عزیزم ک بچه مون ۱۴۰۰بشه ناامید نباش خانومی ای وای ...یعنی امکان نداره من این ماه باردار باشم؟؟ اره 7 روز تاخیر خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
d_a_r_y_a_del عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 264 والا من که منفی بود ازم دادم منفی بود باز همه علائم بارداریم داشتم ولی دکتر گف حتی ازمایشت مشکوکم نیست عفونت داشتم
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 خوابین یا بیدار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درگیر تاپیکای فوش وفوش کارین مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
maman-e-nirvana عضویت: 1395/07/29 تعداد پست: 8539 اگر باردار بودی تا حالا مشخص میشد، و بیبی چک نشون میداد
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 کسی مثل من بوده؟؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 اگر باردار بودی تا حالا مشخص میشد، و بیبی چک نشون میداد امید واهی خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 ای وای ...یعنی امکان نداره من این ماه باردار باشم؟؟ اره 7 روز تاخیر بعد ۷ روز باید بی بی چک نشون میداد دیگهبازم تا ده روزصبر کن بعد نشدی ازمایش بده مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21528 کسی مثل من بوده؟؟؟؟ من ی بار ۱۱ روز تاخیر داشتم سونو نوشت دکترم کیست داشتم دفعم شده هنوز ک باردار نشدم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت