2777
2789
عنوان

حسادت

180 بازدید | 4 پست

سلام دوستای عزیزم شدید دلم گرفته گاهی اوقات خسته میشم از انتخابم من انسان حسودی نبودم همسرم بخاطر دوست داشتن زیادمنوبرادرم حسودی میکنه اصلاکلا من میرم پیش خانه واده م یا اونا میان یه جور دیگه میشه رفتارش بارها بحثمون شده میگه کم برو پیش داداشت اخه ماچندماه یکبارهمدیگه رومیبینیم خب انتظارمیره بیشترکنارسون باشم اماخودش حداقل هفته ای یکبارخانه واده شومیبینه ویک برادرزاده داره تاجایی که جا داره بهش محبت میکنه ودوسش داره الان منم حسود شدم دوست ندارم اونقدبقلش کنه وقربون صدقه ش بره چرابایدمن باداداشم اینجوری رفتارنکنم امااون بکنه بهش میگم میگه از لج تو دیشب دیدم عکس برادزاده شوگذاشته بودصفحه گوشیش وگفت خیلی دوستش دارم انقدحرص خوردم وعصبی شدم چندبارپرسیدچی شده جوابشو نادم گفتم هیچی خیلی راحت پاشد رفت خوابید کلی گریه کردم اخه این چجور زندگیه که بفکرناراحت شدن انسان نیستن یاازدل ادم دربیارن گاهی زیادالکی ادمهارو دوست دارم اوووف چقد طولانی شد ببخشید خیلی دلم گرفته ها عجیب وشدید چیکارکنم به تفاوت باشم حسودی نکنم یابیخیال رفتارهاش باشم حرص نخوردم 

همیشه شاد ودلخوش باشین ویک قدر دان داشته باشین❤❤❤

کلینیک درمان حسادت. اسم یه مجموعه سخنرانی تو اینترنته.اگه دیدی خیلی این حس اذیتت کرد، سرچ کنی پیداش میکنی

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم شوهر سابقم زیاد به خانوادش اهمیت میداد  جوری ک عکس میگرفت همه توش بودن جزمن منم خدارو ...

میدونی بحثم اینه چراخودت اهمیت میدی اما من ندم پس انصاف چی عدالت چی زورم میاد شدید