2821
2789
عنوان

خیانت همسرم

1237 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها

من چند روز پیش اتفاقی دیدم شوهرم تو تلگرام برای خانم دکتر محل کارشون یه کلیپ تقریبا زشت فرستاده 

من خیلی به شوهرم اعتماد داشتم انقدر که دوسال حتی به گوشیش دستم نزدم البته رمزشم نداشتم اما پیدا کردنشم برام سخت نبود

الان نزدیگ 10 روزه سر این قضیه با هم قهریم و من هرچی رسیدم بهش گفتم البته اونم کم نیاوورد و جوابمو داد و قسم خورد منظوری نداشته که من باور نمیکنم

اینم بگم خانم دکترم متاهله و بچه داره و من قبلا هم میدونستم بهم پیام میدن چون خود شوهرم برام تعریف میکرد اما فکر نمیکردم دیگه انقدر راحت باشن هرچند خانم دکتر اصلا جوابشو نداده بود و اون واقعا خانم باشخصیته میدونم که مشکل از شوهرمه 

همش حس میکنم این کلیپو فرستاده براش ببینه پا میده یا نه

اینم بگم پیامای دیگشونو که قبلا خوندم حتی شوهرم روز دکتر رو خیلی رسمی تبریک گفته بود اونم نوشته مرسی اقای فلانی عزیز و دیگه شوهرم جواب نداده بود

اما خیلی حس بدی دارم ده روزه یه خوشی کوچیک از ته دل نداشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داری گلم 

شوهرت از اون  همکارای بی جنبه هست که حد خودش را نمیدونه  منم داشتم ناراحت نباش خانم دکتره هم در حد تو ازاین کارش بدش اومده 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بعضی وختا مردا هیچ منظوری ندارن. واسه خودشیرینی این کارا رو میکنن. البته مردای بی اعتماد بنفس. نه م ...

چه دلیلی داره یه مرد متاهل برای یه زنه دیگه خودشیرینی کنه 

و خدا بیدار است💚محو تماشای گام لرزان غزالی که همین ثانیه ای پیش بدنیا آمد...تو ندیدی او را؟..😊💕

خب شاید واقعا منظوری نداشته بنده خدا،خودتم که میگی بهش اطمینان دارم،اینجوری خودتو اذیت نکن

درسته کلیپ زشت بوده ولی دلیل بر این نمیشه همسرتون قصد مخ زنی داشته باشه

بعضی وختا مردا هیچ منظوری ندارن. واسه خودشیرینی این کارا رو میکنن. البته مردای بی اعتماد بنفس. نه م ...

اوخودا 😐نکشیمون جنتلمن

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!