2777
2789
عنوان

بی بی چک بعداز امپول اچ سی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 74 پست
نکنه منم درد پریود دارم پریود بشم😧😧😧

گفتم برای من الان جواب درست نشون نمیده چون تازه یک هفته رد شده

مال شما مثبته دیگه اه. چقدر استرسی از منم بدتری

اینهمه میگیم مثبته باز حرف خودشو میزنه

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند ماه اقدامی چند بار امپول زدی

من سه ساله اقدامم دوسال پیش بارداری پوچ داشتم و اصلا دکتر نرفتم،این ماه بار اول رفتم کلومیفن و دوتا امپول بهم داد دکتر،بار اوله میزنم

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
من سه ساله اقدامم دوسال پیش بارداری پوچ داشتم و اصلا دکتر نرفتم،این ماه بار اول رفتم کلومیفن و دوتا ...

پس ایشالا نتیجه میگیری و شمام مادر میشی هر چند همه میگن این امپولا خودشم عوارض داره 

تست منو ببین روز چهار امپولم،پررنگ نبود اصلا و مطمئن باش پررنگ بودن تست تو برا بارداریه،چون امپول انقد پررنگ نمیکنه

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
پس ایشالا نتیجه میگیری و شمام مادر میشی هر چند همه میگن این امپولا خودشم عوارض داره 

اره بابا من کمرم از رو هم در شد بابت این امپوله😂😂😂الان یکهفتس خونه نشین شدم از کمر درد

فردا با خوشحالی میای باز،الانم برو بخواب انقد استرس نداشته باش

من دقیقا ۱۶روز بعد از آمپول بی بی چکم مثبت شد

عزیزم اشتباه گفتم

ده روز بعد از امپول بی بی منفی بود اما از روز۱۳بعداز امپول مثبت شد و روز به روز پررنگ تر

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍