2777
2789
عنوان

بی بی چک بعداز امپول اچ سی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا الهی مبارکت باشه. صحیح و سالم بیاد بغلت 😭 واسه منم دعا کن 🥰

عزیزه دلم هنوز توشوکم باورم نمیشه مادر شدم الهی توام به زودی خبر خوب بهم بدی ولی واقعا رعایت کردن یه سری نکات تاثیرداشت

عزیزه دلم هنوز توشوکم باورم نمیشه مادر شدم الهی توام به زودی خبر خوب بهم بدی ولی واقعا رعایت کردن یه ...

تبريك ميگم عزيزم

ميشه بگي روز سيزده ك امپول زدي چقد بعدش نزديكي داشتي؟

ميشه بگي رعايت كردن چه نكاتي؟

من بعد1سال فهمیدم فقط مشکلم این بود تخمدانم فولی ازاد نمیکرد و خوب رشد نداشتن تا اینکه یه دکت خداشناس لتروزول داد اول بار مصرف کردم فولی شد 24 امپول اچ سی زد فولی ازاد شد دیگه هر وقت اقدام کردم پاهامو گرفتم بالا تقریبا 20 دقیقه تا نیم ساعت قبلا ها همینجوری دراز میکشیدم یا میرفتم فوری میشستم بعد حالت نزدیکی سجده باشه خیلی بهتره 

عزیزم سلام من اومدم بگم امروز آزمایش دادم بتام 255 بود😍😍😍😍😍😍

خداروشکر،دیدی گفتم بارداری😍😍😍😍😍😍😍😍😍 برامنم خییییییلی دعا کن اینماه جواب بگیرم

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
ممنون عزیزم ایشالا قسمت توام بشه شبش زدم فردا شبش اقدام کردم 

سلام خوبی عزیزم؟میگما میشه علائمات بگی قبل از تست زدنت

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
سلام خوبی عزیزم؟میگما میشه علائمات بگی قبل از تست زدنت

سلام عزیزم ببخشید دیرپیامتو دیدم سینه هام انگار سنگین شده بود وبعد از تخمکگذاری  گر گرفتگی داشتم الان که تازه موعد پریودمه قشنگ دور نافم تیر میکشه 

سلام عزیزم ببخشید دیرپیامتو دیدم سینه هام انگار سنگین شده بود وبعد از تخمکگذاری  گر گرفتگی داشت ...

سلام اشکال نداره،من الان ده روز از امپول میگذره و چهارروزه سینه هام سنگین شده و درد میکنن،همش هم نوکش میاد بیرون،دیشبم انقد دل و کمرم درد گرف یهو که گفتم الان پریود میشم،نمیدونم علائمش هس یانه،روزا هم نمیگذره😔

سلام اشکال نداره،من الان ده روز از امپول میگذره و چهارروزه سینه هام سنگین شده و درد میکنن،همش هم نوک ...

واقعا استرس راست میگن سمه دوری کن ازش ایشالا این ماه بارداری حتما