2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چاره ای نیس اگه باقی شرایطو میتونه مهیا کنه خوبه توکل به خدا ان شالله پول طلاهم جور میشه.چه خوبه که ...

ن بابا ما خیلی اصرارش میکنیم آخه اخرای ۲۵هس باید.کم ک نیست.دوسال هم حداقل عقدن دیگه.

ان شالله ک درست شه

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
از اردیبهشت حدود 40 م  گذاشتم الان 14 ت  حدودا سود داده ولی ریسکه سبد سهام باید بخرید

اره میدونم چ جوریه 

هرکاری کردم شوهرم راضی نشد

دومادمون ولی گذاشته 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

من که نه.... شوهرم خریده 

ولی تا یه جایی سود میده 

الان فعلا دستشون و کردن توی جیب مردم 

وقتی کارشون راه بیفته همه چی افت میکنه 

ولی الان حتی اگه پول کم هم دارید سهام بخرید مخصوصا سهام اولیه که توی بورس عرضه میشه 

من حتی پول های پس انداز دخترم و براش سهام خریدم 

الان خب روش اومده ... هم دلش خوشه هم قدر پول و میدونه

سهام و با پولی که خیلی روش حساب باز نمیکنید و به اندازه ای که زندگیتون نبتزید  باید بخرید که ریسک معقولی باشه

حالا این رقم ممکنه برای هر کسی رقمش فرق بکنه 

یکی میتونه روی 2 م ریسک کنه یکی 20 م یکی 200 هزار تومن 

مهم اینه رقم جوری باشه که اصلا روش حساب باز نکرده باشید که اگر افت هم کرد داغون نشید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز