2821
2789

اگه مطمعن بشم میخواد بره روش.هرجور شده پولشو جورمیکنم 😒

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
نمیدونم چیکار کنم.بعضیام میگن اواسط تیر میاد پایین 

البته پارسالم همینجور بود همین موقع ها طلا گرونتر شده بود اونم بخاطر مراسم ها اما الان که کروناست.چی بگم والا.ولی سکه  و دلار میاد پایین طلا بعید میدونم زیاد پایین بیاد.چون پیرارسال  ربع خریدم ۱۸۰۰ پارسالم همون ۱۸۰۰ بود تازه اواسط سال ۱۴۰۰ هم شد ضرر کرده بودم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

البته پارسالم همینجور بود همین موقع ها طلا گرونتر شده بود اونم بخاطر مراسم ها اما الان که کروناست.چی ...

مگه هروقت سکه و دلار میاد پایین طلا هم نمیاد پایین؟؟؟؟؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
وای خدا همین سه ماه پیش 460بود. چجوری شد 840!!!!!!!!!!!!!!!

لعنتیااا.

جوونای بدبخت چ جوری ازدواج کنن.الان فکرداداشم هستم ۲۵ساشه میگف تا پول نزارم واس طلا کبخرم واسه نامزد ازدواج نمیکنم الانم ک ی کم پس انداز کرده خاستیم بریم خاستگاری واس ی نفر.اینم الان فک نکنم داداشم راضی بشه چون میگه خب هر دختری دلش طلا میخواد چرا الکی تو دلش چیزی بمونه

لعنتیااا. جوونای بدبخت چ جوری ازدواج کنن.الان فکرداداشم هستم ۲۵ساشه میگف تا پول نزارم واس طلا کبخرم ...

ان شاالله خدا برا همه درست کنه

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
حالا مگه فقط طلاست.کالاهای برقی عروسی و... یه عالمه هزینه داره

حالا اونااا رو میشه کم کم خرید.میشه قسطی خردی.ولی طلا چی.قسطی ک نمیشه هیچ کمترینشم بالای هف هشت تومنه

فقط بورس  از دیروز تا امروز 4 میلیون رفت روی پولم

با چقد پس انداز ۴تومن رف روش

حالا اونااا رو میشه کم کم خرید.میشه قسطی خردی.ولی طلا چی.قسطی ک نمیشه هیچ کمترینشم بالای هف هشت تومن ...

چاره ای نیس اگه باقی شرایطو میتونه مهیا کنه خوبه توکل به خدا ان شالله پول طلاهم جور میشه.چه خوبه که تو این سن بهفکر ازدواجه و دوست داره مستقل بشه.