2789
عنوان

حق با کی هست؟!

267 بازدید | 28 پست

من برای مادرم دنبال خونه هستم 

ده روزپیش یک املاک عکس یک واحد با تمام مشخصاتش روفرستادم برام از لحاظ موقعیت و طبقه مشکل داشتم گذشت تادیدم با معیارهای من واقعا نمیشه خونه خوب پیداکرد یک مقدار تغییر دادم و این واحد رو با املاک هماهنگ کردم که ساعت ۶٫۵ ببینم 

از اون طرف تو سایت دیوار بازگشتم یک مورد پیدا کردم زنگ زدم اون املاکی فقط گفت فلان خیابون هست هیچ اطلاعاتی نداد ازش هرچی پرسیدم 

ساعت ۶ رفتم خونه رو دیدم که دقیقا همون بود که املاک قبلی فرستاده بود و وقت بازدید گرفته بود و بهش گفتم این خونه رو کسی دیگه معرفی کرده 

خلاصه من هرچی حساب کردم دیدم حق با املاک اول هست چون اگر املاک دوم مشخصات رو می‌گفت من متوجه میشدم این خونه همونه دیگه باهاش قرار نمیذاشتم 

درنهایت رفتم املاک اولی قرارداد نوشتم حالا ازصبح هزار بار املاک دومی زنگ زده تهدید می‌کنه که آبروتون رو میبرم نمی‌ذارم راحت تو اون خونه بشینید حتی یک نفر رو برده گفته صد میلیون بیشتر میدم قرارداد رو فسخ کن به مالک و مالک گفته من مایل نبوده پیش شما قرارداد ببندم گفته اینها آدمهای درستی نیستن و کلاهبردارن و....

درصورتی که من قرارداد رو حتی با مبلغ بالاتر نوشتم که حق کسی ضایع نشه 

حالا به نظرتون حق باکی بوده؟!

و من چکار کنم با اون املاک دوم؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حق با تو خب 🤔

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

ولش کن بابا مردک سیریش رو😒🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اشتباه کردی که گفتی املاک دیگه هم اینو نشون داده و لو دادی . ولی در هر صورت حق املاک اول بوده که قرارداد ببنده

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
ولش کن بابا مردک سیریش رو😒🎈

یعنی از صبح هزاربار تهدید کرده مارو الان هم صدتا آگهی گذاشته دیوار عکسهای ملک رو گذاشته که مشتری پیداکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هرچی فکر کردم نتونستم تشخیص بدم حق با کیه.

شاید املاک دوم

باهاش رفتی دیدی قرار بعدی رو کنسل میکردی و قولنامه مینوشتی.

بازم نمیدونم از کسانی ک علم بیشتری دارن بپرسین.

مثلا از یه املاک سوم بپرس ک حق با کیه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
یعنی از صبح هزاربار تهدید کرده مارو الان هم صدتا آگهی گذاشته دیوار عکسهای ملک رو گذاشته که مشتری پید ...

برو قرار داد ببند ولش کن هیچ غلطی نمیتونه بکنه😶🎈نترس ازش بابا

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
به نظرم توافق کنید نیمی از کمیسیونو بدید به املاک دوم 

آخه وقتی صداقت نداشته حتی یک کلمه درباره ملک نگفته و هیچ اطلاعاتی نداده چراباید پول بگیره؟!