2777
2789
عنوان

حق با کی هست؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست

املاکیها دزدن

خیلی ذاتشون خرابه 

دقیقا یه مورد همینجوری برای منم پیش اومد 

ما میخواستیم تو اون خونه زندگی کنیم.راضیش کردیم شما هم با زبون خوش راضیش کنید.خدا لعنتشون کنه خیلی طماع هستن.شعارشون هم اینه که اگه توی یکی خونه ۲۰ تا ۳۰ م مفت نخورن یعنی خیلی بی عرضه هستن

اشتباه کردی که گفتی املاک دیگه هم اینو نشون داده و لو دادی . ولی در هر صورت حق املاک اول بوده که قرا ...

چون گیرداده بود بریم قرارداد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی فکر کردم نتونستم تشخیص بدم حق با کیه. شاید املاک دوم باهاش رفتی دیدی قرار بعدی رو کنسل میکردی ...

خود همکاری‌های املاک دوم حق رو به اولی دادن چون اصلا اطلاعاتی که خواستم رونداده بود من اگر میدونستم همون ملکه و بازدید با کسی دیگه که ده روز جلوتر گفته بود گرفته بودم دیگه با یکی دیگه قرار نمیذاشتم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مالک مگه خونشو به دوتا املاک نسپرده بوده؟ حق نداره بگه شما تو کدوم یکی از اونا باید قرار داد بنویسی. ...

به ده تا املاکی سپرده بوده نه یکی دوتا

خود همکاری‌های املاک دوم حق رو به اولی دادن چون اصلا اطلاعاتی که خواستم رونداده بود من اگر میدونستم ...

پس کاری ک مطمئنی درسته رو انجام بده با توکل ب خدا.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
املاکیها دزدن خیلی ذاتشون خرابه  دقیقا یه مورد همینجوری برای منم پیش اومد  ما میخواستیم ...

اصلا کاری نمیتونه بکنه که بخوام راضیش کنم درنهایت ازش به جرم اذیت و آزار و تهدید شکایت میکنم

خوب پس حق ندارند شما را بازی بدند... بهش بگو اگه میتونی با قیمت بالاتر بده... مواظب باش قولنامه را ک ...

مالک بنده خدا اصلا درگیر پول اینا نیست املاکی داره اذیت می‌کنه هردومون رو در صورتی که اصلا بهش ربط نداره 

یعنی تامامانم بیاد پیشم پیرشدم

مالک بنده خدا اصلا درگیر پول اینا نیست املاکی داره اذیت می‌کنه هردومون رو در صورتی که اصلا بهش ربط ن ...

دیگه جوابشو نده و هر چه سریعتر اگه قولنامه نکردین کارو تمام کنید اونم هیچ غلطی نمیتونه بکنه....

اینم بگم که سریع باید عمل کنید چون اگه اون زودتر قولنامه کنه دیگه کار از کار گذشته.

من حتی دیدم که مالک رفته توی یه املاکی خونه را فروخته و یه املاکی دیگه خونه را اجاره داده و خودشم از ایران رفته... حالا اونا که اجاره کرده بودند رفتند توی خونه و اونی که خونه را خریده بود مونده بود وسط خیابون. هر چی هم شکایت کردند براشون نتونستند کاری بکنند. طرفی که تو خونه بود هم اینقدر نحس بود که زنگش زده بودند که بیاییم اندازه بگیریم برای پرده گفته بود نه اگه بازم هی زنگ بزنید شکایت میکنم از دستتون. مالک خونه هم یک سال و نیم اواره این خونه و اون خونه شدند تا بالاخره تونستند مستاجر را با داد و فحش و نفرین که میکرد اخر بیرونش کردند. مواظب این مسایل هم باش

دیگه جوابشو نده و هر چه سریعتر اگه قولنامه نکردین کارو تمام کنید اونم هیچ غلطی نمیتونه بکنه.... این ...

نه بنده خدا آدم سرشناسی هست و اصلا درقید مال دنیا نیست قرارداد نوشتیم اما املاکی میگه من فسخش میکنم چقدر بدبخت پول هست