2777
2789
منم دو هفته دیگه نوبت عمل دارم.با بچه ی دوسال و نیمه سخته؟😓

هواست باشه نی نی نزنه تو صورتت با کله. ای کاش حداقل قبل بارداری یا میزاشتی 6 ساله بشه. عیبی نداره خیلی هواست باشه. ایشالله به سلامتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن سخت نیس ن درد داره ن چیزی تازه اگه دکترت ساکشن کنه حین عمل کبودم نمیشه

من عمل کردم بعد ی هفته ک پانسمان رو برداشتم همه چیزم عادی بود اما چون شکستگی زیاد داشت بینیم و عملش طولانی و سخت بود ورم بینیم دیر خابید ولی هر موقع خودمو تو آینه می دیدم کیف میکردم ن درد یادم میفتاد و چیزی

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
منم خیلی میترسم ولیی خیلی دوس دارم دماغمم همه میگن مشکلی نداره ولی خودم 😤😤نمیدونم چم شده

واس منم یکم کج شده چون ضربه خورده اما همه میگن خوبه.

دل خودمو زده

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

واسه من خیلی راحت بود نهایت دو هفته طول کشید کبودی کامل رفت بعد یک سالو نیمم شکل اصلیش جا افتاد من بینیم کاملا استخوانی بود و ورم خیلی کم داشت دردم نداشتم کلا پروسه سخت و طاقت فرسایی نبود برامن الانم راحتم مثل یه بینی طبیعیه تنفس و ... مشکلی ندارم

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
منم دو هفته دیگه نوبت عمل دارم.با بچه ی دوسال و نیمه سخته؟😓

اره 

خیلی مواظب باید باشی نزنه ب بینیت

ی بار سرش بخوره دیگه تموم

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش