مامان_کوچولو_هستم مدیر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 242 عنوان اونایی ک سابقه سقط دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 54 پست خواهرم سقط دوروز پیش سقط داشته .....دوماهش بود کلا خونوادگی استرس گرفتیم بخاطرشبرا تقویتش چکار کنیم؟! 1399/04/05 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کوچولو_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 242 قلبش مشکل داشت ☹️ ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت بده
ساحلودریا عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 قلبش رشد نکرد دیگه الهی عزیزم یعنی ضربانش متوقف شد یا مشکل فیزیولوژیک بود؟ ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6659 ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت بده مرسی عزیزم هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21736 مجدد حامله شدین؟اصلا خودشم نمیدونه چرا سقط شده...ای خداااا اره عزیزم ۴ ماه بعدش اقدام کردم و همون ماه خداروشکر باردار شدم دخترم الان۲۱ ماهشمنم نمیدونم چرا رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه و بعد چند وقت تو خونه سقط شدعزیزم عیبی نداره انشاالله سری بعد بارداری خوب و بی مشکلی رو تجربه میکنه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ساحلودریا عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 رشدش متوقف شد الهی منم شریان های اصلی قلبش جابه جا تشکیل شده بود شما آزمایش و اینا ندادین؟ ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6659 الهی عزیزم یعنی ضربانش متوقف شد یا مشکل فیزیولوژیک بود؟ ضربانش متوقف شد شما هم کورتاژ کردی؟؟ هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6659 الهی منم شریان های اصلی قلبش جابه جا تشکیل شده بود شما آزمایش و اینا ندادین؟ دادم هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
ساحلودریا عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 ضربانش متوقف شد شما هم کورتاژ کردی؟؟ نه من با شیاف وقرص زایمان طبیعی کردم دوماه پیش الان میترسم از ماه دیگه اقدام کنم ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6659 الهی منم شریان های اصلی قلبش جابه جا تشکیل شده بود شما آزمایش و اینا ندادین؟ خدا بهت صبر بده عزیزم انشاالله دوباره بچه دار میشید هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
ساحلودریا عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 دادم عذر میخوام ازمایش ڗنتیکم دادین؟؟ ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
مامان_کوچولو_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 242 اره عزیزم ۴ ماه بعدش اقدام کردم و همون ماه خداروشکر باردار شدم دخترم الان۲۱ ماهش منم نمیدونم چرا رف ... خداحفظش کنه.......فداتم
ساحلودریا عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 خدا بهت صبر بده عزیزم انشاالله دوباره بچه دار میشید توکل به خدا ممنون گلم انشالله نینی شمام صحیح وسالم بیاد بغلت❤ ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6659 نه من با شیاف وقرص زایمان طبیعی کردم دوماه پیش الان میترسم از ماه دیگه اقدام کنم به من گفت تا یکسال اقدام نکن هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
مامان_کوچولو_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 242 ۶ ماه بعد اقدامم رو شروع کردم ولی متاسفانه نشد ۴ سال منتظربودم آخر فهمیدم همزاد دارم دعاشو گرفتم یعنی چی
ساحلودریا عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 2191 به من گفت تا یکسال اقدام نکن اخه منم گفتم اقدام نکنم شرایطم یه خورده خاصه چون یه لوله دارم باید سریعتر اقدام کنم دعام کن خانومی ۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘