2777
2789

منم ۲سال و خورده ای پیش اشتم دقیقا تو دو ماهگی اما حالا یه فرشته ناز یکساله تو بغلمه اصلا استرس بهش ندین فقط از فست فود و غذای چرب صرف نظر کنه ورزش کنه و اینکه خودش و شوهرش گرمی زیاد بخورن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره دکتر کمکش میکنه  من هفته بیستم کورتاژ شدم

ای وای عزیزم میشه بپرسم چرا چون من خودمم هفته ۲۰اینا سقط کردم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
قلبش مشکل داشت ☹️

خدا بهت صبر بده عزیزم

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
برا بارداری مجدد کی و چطور اقدام کردین؟

۶ ماه بعد اقدامم رو شروع کردم ولی متاسفانه نشد ۴ سال منتظربودم آخر فهمیدم همزاد دارم دعاشو گرفتم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
عه مامانم انقد توپید بهش من جاش خودمو خیس کردم

پس تا چند ماه افسرده ست

دلیل این سقطای زیر سه ماه کروموزمی هیچ ربطی به مادر نداره

عذابش ندید 

من یکسال طول کشید تا تونستم کنار بیام ، از سایز ۴۲ رسیدم به ۳۴ میفهمی؟!

اشتباه خانواده منو نکنید

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.