2777
2789
قلبش رشد نکرد دیگه 

الهی عزیزم یعنی ضربانش متوقف شد یا مشکل فیزیولوژیک بود؟

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجدد حامله شدین؟اصلا خودشم نمیدونه چرا سقط شده...ای خداااا

اره عزیزم ۴ ماه بعدش اقدام کردم و همون ماه خداروشکر باردار شدم دخترم الان۲۱ ماهش

منم نمیدونم چرا رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه و بعد چند وقت تو خونه سقط شد

عزیزم عیبی نداره انشاالله سری بعد بارداری خوب و بی مشکلی رو تجربه میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رشدش متوقف شد 

الهی منم شریان های اصلی قلبش جابه جا تشکیل شده بود شما آزمایش و اینا ندادین؟

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
ضربانش متوقف شد  شما هم کورتاژ کردی؟؟

نه من با شیاف وقرص زایمان طبیعی کردم دوماه پیش الان میترسم از ماه دیگه اقدام کنم

الهی منم شریان های اصلی قلبش جابه جا تشکیل شده بود شما آزمایش و اینا ندادین؟

خدا بهت صبر بده عزیزم 

انشاالله دوباره بچه دار میشید

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
خدا بهت صبر بده عزیزم  انشاالله دوباره بچه دار میشید

توکل به خدا ممنون گلم انشالله نینی شمام صحیح وسالم بیاد بغلت❤

به من گفت تا یکسال اقدام نکن

اخه منم گفتم اقدام نکنم شرایطم یه خورده خاصه چون یه لوله دارم باید سریعتر اقدام کنم دعام کن خانومی