2777
2789
عنوان

عمم و زندگیش

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 71 پست
درسته مقصر بوده ولی تقدیرش بوده به این فکر کن که چیا کشیده چقد تحقیر شده چقد طرد شده چقد حرف شنیده چ ...

اره خب سختی کشیده اما تقصیر خودش بوده بیشترش،اما خب بابابزرگم هم باید با ازدواجشون همون اول موافقت میکرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا فهمیدن خود ارضایی میکرده یا هات بوده؟ همه این قضیع رو وقتی فهمیدن ک اون پسر کوچیکه گفته ک چجوری بوده پس چجوری خودارضایی و.. رو فهمیدن که برا شمام گفتن؟

بنظرم هرکسی این قضیه رو برا شما تعریف کرده یجورایی از عمت یه دختر بوالهوس و ناجور تصویرسازی کرده درصورتی که عشق گناه نیست و با یه پسر مجرد رابطه داشته هرچند از نظر شرعی کارش گناهه ولی بلاخره عاشق بوده

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
از کجا فهمیدن خود ارضایی میکرده یا هات بوده؟ همه این قضیع رو وقتی فهمیدن ک اون پسر کوچیکه گفته ک چجو ...

اعترافات خود عمم بعد از کتک خوردن از نامزد اولش جلوی خانوادش

پسر یک موادفروش معتاد که نه خونه داره نه ماشین خودت بودی بهش دختر میدادی؟

عزیزم اون زمان اونم تو روستا هیچکس به خونه و ماشین اهمیت انچنانی نمیداده. غیرازون اینکه دخترشو از اول میداد بهتر ازین آبروریزی نبود؟ اونم تو روستای به اون کوچیکی که همه همدیگرو میشناسن.بهر حال من مقصر رو فقط عمت نمیبینم. شمام بهت پیشنهاد میدم براحتی راجع به عمت قضاوت نکنی

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
عزیزم اون زمان اونم تو روستا هیچکس به خونه و ماشین اهمیت انچنانی نمیداده. غیرازون اینکه دخترشو از او ...

چشم اما بابابزرگم پولدار بوده ، اون موقع که عمم رو میخواسته شوهر بده چهارهکتار زمین داشته که همش رو هم کشت میکرده . اگه بگیم سطح توقعش از داماد بالا یا متوسط بوده منطقیه.تازه یه آدم سالم دخترشو میده به کسی که خانوادش رو همه به اسم ساقی میشناسن و هرازچندگاهی هم زندان میرن؟                                     اره خب از اول عمم رو میدادش هم دیگه آبرو ریزی نمیشد هم شوهرعمم دیگه خاستگاری زن اولش نمیرفت که اونم این وسط بدبخت شه.