2777
2789
عنوان

عمم و زندگیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 71 پست

من قضیه عمم رو نمیدونستم. با اینکه باهاش رفت وامد خانوادگی زیادی نداشتیم اما من دوسش داشتم اما دیگه نه،جدیدا خیلی حالم ازش بهم میخوره الان اون از نظرم یه آشغال واقعیع دیگه حتی مهربونیاشم به چشمم نمیاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قضیه عمم رو نمیدونستم. با اینکه باهاش رفت وامد خانوادگی زیادی نداشتیم اما من دوسش داشتم اما دیگه ...

بنظرم پدر بزرگت مقصر بوده که نزاشته ازدواج کنن از اول و اونا همو دوس داشتن . زندگی اون دختر هم خراب کردن بیچاره زن اوله

بنظرم پدر بزرگت مقصر بوده که نزاشته ازدواج کنن از اول و اونا همو دوس داشتن . زندگی اون دختر هم خراب ...

اره منم دلم باسه زن اولش خیلی میسوزه.اما عمم هم خیلی دریدس خدا میدونه چندبار زنا داشته.

عزیزم انسان جایز الخطاس تو نمی تونی عمتو برای اشتباهاتش گذشتش مجازات کنی

اره خب اما دیدم بهش خراب شده به نظرم کار نکرده باقی نزاشته زنا کرده فرار کرده و دل یه زن دیگه هم شکسته  

اره خب اما دیدم بهش خراب شده به نظرم کار نکرده باقی نزاشته زنا کرده فرار کرده و دل یه زن دیگه هم شکس ...

درسته مقصر بوده ولی تقدیرش بوده به این فکر کن که چیا کشیده چقد تحقیر شده چقد طرد شده چقد حرف شنیده چقد کتک خورده بوده