2777
2789
عنوان

رژیم

128 بازدید | 33 پست

اقا بچه ها من صبونه مث خرس میشینم میخورم اشکال نداره؟؟؟ناهارمو خیلی کم کردم بیشتر شبا هم موفقم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم چاق تر شدم؟!😫😩😩😩😩

صبونه فقططططط و هررررروز نون پنیر گردو یا خیار یا گوجه😐😑

کرفس دارم ولی لنتی پولیه!😐😕و منم در بساط فعلا هیچ ندارم و نمیتونم تو کرفس وامونده هدف وامونده رو مشخص کنم 

دوستان لطفا بگید چه کنم؟با همین کرفس با این محدودیت قناعت کنم یا برنامه بدون پول سراغ دارین؟😕😕😕

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

مانکن نصب کن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره صبحانه هم زیاد بخوری چاق میشی

هعی روزگار....

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

خب هدف مشخص نکن.کالریتو بشمار مثلا 1200 همون 1200 رو بشمار بخور دیگه.من مانکن دارم ولی نخریدم.همینجوریم 18 کیلو کم کردم

به قول بامداد خمار خریدنش ماله سوسولاس  

فقط طلاق

پولی نیست؟😕

نه.من دارم استفاده میکنم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
خب هدف مشخص نکن.کالریتو بشمار مثلا 1200 همون 1200 رو بشمار بخور دیگه.من مانکن دارم ولی نخریدم.همینجو ...

چقد باید کالری مصرف کنم اونو نمیدونم؟شما چند بودی چقد کالری مصرف کروی که انقدرم لاغر شدی؟😮

نه.من دارم استفاده میکنم.

مرسی عزیزم🌹

خب هدف مشخص نکن.کالریتو بشمار مثلا 1200 همون 1200 رو بشمار بخور دیگه.من مانکن دارم ولی نخریدم.همینجو ...

مثله اینکه شما کلا همه جوره موفقی😂👌

بدون ورزش کم کردی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بخدا انقدر گرسنمه الان دارم میمیرم

منم 

اخه من یه دوره 15 کیلو کم کردم ولی خب دوباره برگشت خیلی خیلی لاغر بودم نمیدونم چرا برگشت؟ولی رژیمم من دراوردی خییییییلی خیییلی سخت بود خیلی فقط میوه میخوردم دیگه...😩😩😩😩