2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 33 پست
مثله اینکه شما کلا همه جوره موفقی😂👌 بدون ورزش کم کردی؟ 

نه بابا 88 کیلو بودم.مدل کوفته تبریزی.هنوزم چاقم (70 کیلو ام   )

اره تقریبا بدون ورزش.پیاده روی هرازگاهی بود.اون موقع باشگاه نزدیک خونمون نداشتیم.الان که دورتادوره خونمون باشگاه دارم کروناعه  

فقط طلاق

وزنتو در 20 ضرب کن منهای 200

1160😐😐😐😐😐

دستت درد نکنه😀😊

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا 88 کیلو بودم.مدل کوفته تبریزی.هنوزم چاقم (70 کیلو ام   ) اره تقریبا بدون ورزش.پیاده ...

😂😂آخی

مرسی عزیزم

با همون کالری که محاسبه کردی پیش رفتی یا بیشتر میخوردی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منم  اخه من یه دوره 15 کیلو کم کردم ولی خب دوباره برگشت خیلی خیلی لاغر بودم نمیدونم چرا برگشت؟ ...

چون چربی اب نکردی .ماهیچه اب کردی  .تو بشقابت همه گروه مواد غذایی رو داشته باشی.فیبر و پروتیین بالا چربی متوسط و کربوهیدراته پایین

فقط طلاق

نه بابا 88 کیلو بودم.مدل کوفته تبریزی.هنوزم چاقم (70 کیلو ام   ) اره تقریبا بدون ورزش.پیاده ...

منم نمیتونم ورزش کنم هم کنکور دارم هم به قول شما باشگاها تعطیله لامصبا

بدون ورزش باید کم کنم😑😣😑😣😑😣

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
1160😐😐😐😐😐 دستت درد نکنه😀😊

68 کیلویی؟ 

قدت چنده؟ 

میخوای چند بشی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چون چربی اب نکردی .ماهیچه اب کردی   .تو بشقابت همه گروه مواد غذایی رو داشته باشی.فیبر و پروتیی ...

اوووووووووو😮😮😮😮😮😮😮

تنکیو دکی جونی😊😊😊😊😉😉😉😉

68 کیلویی؟  قدت چنده؟  میخوای چند بشی؟

هوم 68 کیلوام   قدمم 168 

خواهش    

ایشالا کم میشی مگه قدت چنده دکی؟

هوم 68 کیلوام     قدمم 168  

چه خوبی بازم

چه خوبی بازم

نه بابا 

من از شانس گند و مسخره ای که دارم بیشتر چاقیم تو پاهای واموندمه

158   ینی هنوز فاجعه ام. امان از افسردگی و کنکور    

ها 

حالم دیگه داره بهم میخوره