2777
2789
عنوان

بیاین عکس💛😎

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 319 پست
آره تبریزم تو هفده شهریور میرم لعنتی دکتر خوبیه ولی سکه میگیره😤😤😤😤

تو هم سکه پارسیان ۱۰۰ هزار تومنی ببر🙄😂😂😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اون پلکانه ک تو عکس هست الان قصری شده برا خودش😑😑😐

😂😂😂ژاااااان ملکع نمیخوان برا قصر؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نمیدونستم انقد قشنگع🤩 کرونای لنتی اگ نبود میرفتم    

چشات قشنگن😘

حتمن ببین 

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
نبولوم

وا🙁🙁

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
تو هم سکه پارسیان ۱۰۰ هزار تومنی ببر🙄😂😂😂

خخخخ نه بابا خیلی زرنگه میگه برو از پشت بازار امیر تبریز بگیر اونجا اصلن😂😂😂😂😂

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

حالا پیشنهاد میدم😂😂 ولی جدا کل لواسون و فشم و اینا شده ویلا😐😑

پیشنهاد بدع قبول میکنن😂

تو بیا شمالو بیین کع کلا شدع همینا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نه...ولی زیاد رفتم..تو چطو نرفتی؟؟🙁

چه بدونم نرفتم☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
خخخخ نه بابا خیلی زرنگه میگه برو از پشت بازار امیر تبریز بگیر اونجا اصلن😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 خاعک🙄🙄🙄