2777
2789
عنوان

بیاین عکس💛😎

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 319 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوده تبریزی؟؟🙄🙄 سکه چیه دا؟؟😑😑😑 وا...نه والاه..

آره تبریزم تو هفده شهریور میرم لعنتی دکتر خوبیه ولی سکه میگیره😤😤😤😤

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

پاسپورت

اها...اره معلومه که میشه..وان همین بغله دیگه...قیمتاش خوبه نسبت به جاهای دیگه ی ترکیه....

ولی نمیدونم بخاطر کرونا الان مرزا بازه یا نه

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
آخه یه رفیق خوب دارم فامیلامون هست کرده  خواهرشم زن داداشمه😟

ایشششش😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
این سیلی از قدیم گفتن نزنی میخوری😂😂 بعدشم ن چطور ت اهل اونجای؟

نه...ولی زیاد رفتم..تو چطو نرفتی؟؟🙁

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
من ندیدم 😊😊پس اشتی😂😂😂

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻نانای ناااای ناااای 

فاطی جای با حال رفتی عکس بزار😍😍😍

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

کسی نمیره دیگه😑

چرا؟🤔🤔