2777
2789
عنوان

رفتن به تجربی اشتباهه؟

1009 بازدید | 55 پست

سلام میخوام برم تجربی ولی شک دارم باز

شبو روزم شدع فک کردن دارم کلافه میشم دیگه... 

کسی اینجا هس ک رفته باشه تجربی یا کسی از آشناهاشون؟؟ از تجربه هاتون بگین

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

من تجربی خوندم خودت علاقت چیه من درسم خوب بود برام سخت نبود

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا علاقه داری برو من چون رفتم اصلا علاقه ندارم 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

باید خیلی درس بخونی و رتبه خوب بیاری تا یه رشته خوب قبول شی و بتونی بری سرکار

وگرنه رشته هایی‌مثل میکروبیولوژی که اشباعه واسه اینا ارزش خوندن نداره

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤

اشتباه نیس ولی میتونی با همونقدر درس خوندن تو یه رشته ی دیگه موفقتر باشی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
من تجربی خوندم خودت علاقت چیه من درسم خوب بود برام سخت نبود

علاقم تجربیه، درسمم خوبه ولی از الان ک نمیشه گفت میتونم یا نه

الان شاغلین؟ 

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

عزیزم منم نهمم

ببین تو کدوم درس علاقه داری و کدوم درس رو راحت تر یاد میگیری و هدفت در آینده چیه

نه اگه دروس تجربی رو دوست داری و علاقه داری اصلااا و ابداا اشتباه نیست

من فامیلام ک رفتن تجربی به شدت راضین البته درس خوندن

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

نی حدیث راه پرخون میکند

مسیر آسونی نیست باید خیلی تلاش کنی و زحمت بکشی (البته اگه یه رشته خوب بخوای)

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
علاقم تجربیه، درسمم خوبه ولی از الان ک نمیشه گفت میتونم یا نه الان شاغلین؟ 

نه ادامه ندادم بنا به دلایلی اگه علاقه داری خوب حتما میتونی از پسش بر بیای

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔