2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 33 پست

خیلی مسخره شده دیگه 

از اولم معلوم بود اوا هم دست نکیساست و عاشق ارشه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد اوا رفت نشست تو ماشین نکیسا گفت من با عشقم حرف زدم از نزدیک توام با عشقت رستا زودتر راضیش کن همچیو رسمی کنید تا منم ب عشقم برسم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

توی آنچه خواهید دیدش نشون میده ک آوا حتی با توران مادرآرش هم هماهنگ کرده شب عروسی تا رستارو بدزدن

تازه انچه خواهید دید نشون میده ک رستا و آوا باهم قبلا سر آرش بحثشونم شده و رستا یجا به آوا میگه تو بمن حسودیت میشه اونوخ تو گذشته هم فلش بک میزنه آوا توپش میفته تو دریاچه باباش میره بیاره غرق میشه بعد خودشو مسبب مرگ پدرش میدونه بعدشم ک مامانش به رستا محبت میکرد حسودی میکنه برای همین عقده ای شده و با رستا اینکارو کرد

پس چرا اوا داره خودشو تیکه پاره میکنه رستا رو با ارش برسونه؟!

اون نمیخاد آرشو به رستا برسونه اون فقط میخواست رابی رو کنار بزنه الکی رستا رو بهانه کرد چون ارش عاشق رستاعه اونو وسیله کرد تا از رابی کنده بشه بعد سریع رستارو بچسبونه ب نکیسا و خودشم ارش رو تور کنه چون ب نکیسا هم گفت رابی کارمو سخت کرده بود

چرا اینقدر پیچیدش میکنن واقعا یه سریال اونم با داستانی که فقط عشق و عاشقیه..دیگه داره خسته کننده میش ...

خییییییلی مضحک شده اصلا خیلی از جاهاش دور از واقعیت و عقله 

اون نمیخاد آرشو به رستا برسونه اون فقط میخواست رابی رو کنار بزنه الکی رستا رو بهانه کرد چون ارش عاشق ...

تو یه تاپیک‌دیگه بچه ها با اصرار دارن میگن  نه آوا عاشق ارش نیست 😁 

والا به این واضحی نشون داد نمیدونم چرا میگن نیس 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩