2777
2789

۳هفته س زایمان کردم هنوز لکه بینی دارم.کی تموم میشه؟؟؟

قرآن چی؟میتونم بخونم یا مکروهه؟

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚

تا ده روز نباید نماز بخونی 

قران هم کلا منعی نداره 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از روز دهم و بعد از غسل نفاس باید بخونی و مستحاضه محسوب میشی !!!

اینجوری برا هرنماز باید ی غسل کنم ک😏

وای نمازتو باید بخونیااا

اون جوری برا هر نماز باید ی غسل کنم موهام همیشه خیس می مونه برام ضرر داره ک😏

اگه در حد لک باشه نه.یعنی یه پنبه بزار دم واژنت اگه فقط یه طرف پنبه خونی شد و از اون طرفش پس نداد یعنی استحاضه قلیقه و غسل نمیخواد.من تا ۴۰ روز لک داشتم.فقط ده روز اول نباید نماز بخونی بقیش اشکالی نداره

بستگی به میزان خونریزیت داره...

اگه قلیله باشه لازم نیست...

فقط باید برای هر نماز یه وضو بگیری...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
اگه در حد لک باشه نه.یعنی یه پنبه بزار دم واژنت اگه فقط یه طرف پنبه خونی شد و از اون طرفش پس نداد یع ...

اگ اون لحظه پنبه بذارم ازش عبور نمیکنه ولی شور تم در شبانه روز بدون گذاشتن نوار ب پس میده. این قلیله س ؟

اگ اون لحظه پنبه بذارم ازش عبور نمیکنه ولی شور تم در شبانه روز بدون گذاشتن نوار ب پس میده. این قلیله ...

آخه اونقدر خونریزی نداری در حد لک میشه نوار نزاری خوب به شورت پس میده ولی اگه اونقدر خونریزیت زیاده که از اون طرف شورتت هم پس میده باید برای نمازت غسل کنی.سه مدل استحاضه داریم یه سرچ تو نت بکن یا رسالتو بخون ببین از کدوم مدلی.والا من همیشه لکه بینی هام قلیقه بوده