2777
2789
عنوان

جنسیت غلط🤦‍♀️

435 بازدید | 44 پست

خانما دیروز ۱۷ هفته من رفتم برا جنسیت، بچه همش خواب بود یکساعت و نیمی قدم زدم تا بیدار شه ،بعدش دکتر گف خوابه ولی یکم بهتر شده پاهاش نسبتا رفته کنار، بعد یعالمه نگاه کردن گفت بچه دختره، ولی هفته ۱۲ و ۱۳ گفته بود پسره،،، بنظرتون اشتباه گفته دیروز؟؟،،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سونو انومالی بودی دیگه؟!

پس درسته

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
پن من شهرستانم

منظورش دکتر ماهر هست.

ما تو اطرافیاان زیاد این موردی داشتیم.مگه تو سیزده هفته احتمال نداد؟

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
ن انومالی رو گفت بچه کوچیکه هفته بعد بیا ، من هزار بار رفتم داخل اتاق و رفتم قدم زدم بچه بیدار نمیشد ...

پس اعتماد نکن

انومالی قطعی میگه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچت برعکس بچه منه من دو باری که رفتم سونوگرافی تا دستگاه رو گذاشت گفت بچت پسره خیالت راحت😅😅😅😅

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خخخخ، دو هفته پشت سر هم رفتم گفت احتمالا پسره هر دوبار هم

اهان.انشالله هر چی صلاحه♥

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭