2777
2789
عنوان

جنسیت غلط🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 44 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگ خب همش ی دکتر بود، دیروزم ک میگف خوابه و بعد ده دقیق نگاه کردن گف

عزیزم ب نظرم چیزی برا بچت نگیر تا یبار دیگ میری سونو انشالله سالم میاد بغلت

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

ینی ممکنه غلط بگه؟؟؟این جوون و تازه کاره

اره عروس عمه ام چون خیلی مذهبی بود جا خانم میرفت و کم تجربه  بهش تا ۸ماهگی گفتن پسره سونو اخر ک قشنگ مشخص بوده گفته دختره 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

عزیز من سونوگرافی جاهای مختلف می رفتم پیش افراد معروف از سونوی ان تی احتمال دادن پسره تا اخر هم درست بود،چون یکی از شاگردای مامانم فقط پیش یک نفر می رفت اون فرد هم خیلی حاذق بود ولی ندیده بود یا به خاطره دینش نگفته بود بچه پا از ساق نداشت،من می گم ادم حداقل پیش 4یا 5نفر حاذق باید بره

عزیز من سونوگرافی جاهای مختلف می رفتم پیش افراد معروف از سونوی ان تی احتمال دادن پسره تا اخر هم درست ...

من فقط پیش ینفر رفتم دوبار گفت پسره ولی دیروز با اینکه خوابود، بعد ده دقیقه دیدن گفت دختره

عزیز حتما پیش چند نفر برو،من برای قلب بچم پیش یکنفر رفتم بعدش ان تی پیش فرد دیگه و...شما سری بعد برو پیش کسی که مطمئن تر هست،من پیش 4،5نفر از اول بارداری رفتم،آنومالی رفتی جنسیت گفتن،بعدش برو دکتر دیگه بگو سونو تعیین جنسیت اومدم،مطمئن شدی سیسمونی بخر