2777
2789
عنوان

خواستگاری

749 بازدید | 65 پست

بچها کسی میتونه یه مورد مناسب برای اقایی با یک شرایط خاص معرفی کنه، بخاطر قد و جثه کوچیک یه دختر از حدود 135 تا 155 سانتی متری و ریزه میزه میخوام سن حدودیشونم از27 تا 40 باشه،ترجیحا تهران یا نزدیک تهران باشند(برای درک بهتر ،این اقا حدودوا هم قد و هیکل امیر محمد عمو پورنگ هستند که همه هم میشناسنش و 40 ساله بسیا با اخلاق و با شخصیت و موقعیت مالی متوسط) اگر کسیو میشناسید بمن معرفی کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂

وا خواهر چرا میخندی😕

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

😂😂😂

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
توفضای مجازی  خواستگاری امیرمحمدعموپورنگ عموقنادشاهدازدواج کنیم گروه فیتیله هم ساقدوش دا ...

چه ربطی داشت

عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز