2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 65 پست
اون بنده خدا اصلا چیزی نگفته من خودم دنبال کسی هستم براش پیدا کنم البته بعضیا هم این شرایطو که اختلا ...

هیچی /انشاءالله یه دخترخیلی خوب قسمتش بشه وخوشبخت بشه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خندم گرفت😂اینجا اخه؟طرفو مستقیم میشناسیم از زیرو بمش خبر داریم اخرش گندش درمیاد اونوقت ازینجا میخوا ...

من اگه نیم درصد شک داشتم موردی که دارم معرفی میکنم ممکنه اخرش بد از اب در بیاد به کسی معرفی نمیکردم،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا قبول میکنن والامن خیلی دلم میخواد برای ایشون مورد مناسب پیدا کنم و گفتم اینجا بگم شاید کسی باش ...

جای مسخره واقعا نیس چون هرکسی یه عیبی داره.بی عیب خداس.بنظرم به دروهمسایه ودوست اشنا بگید بهتر وقابل اعتمادتره

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بعضیا قبول میکنن والامن خیلی دلم میخواد برای ایشون مورد مناسب پیدا کنم و گفتم اینجا بگم شاید کسی باش ...

من چندروز پیش تهران بودم یه دختر دیدم انقد ناز و خوشگل بود خواستم بغلش کنم فکر کنم دانشجو بود توی مترو دیدمش شاید ۱۴۰ بود یا کمتر خوشتیپم بود عین عروسک❤😍مرد بودم دختر ریزه میزه میگرفتم😋😂

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

از مسخره شدن تو نی نی سایت دلگیر نشو

عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...
جای مسخره واقعا نیس چون هرکسی یه عیبی داره.بی عیب خداس.بنظرم به دروهمسایه ودوست اشنا بگید بهتر وقابل ...

بخاطر شرایط خاصشون خیلی گشتم کسی نیست واقعا  توکل بر خدا دعا کنید براش  

تاپیک سانیا خانم رو ببین گلم برای همین اینجا صداش زدم🤗

باید ببینیم قدش چنده؟ شرایط این اقا به اینصورت هست که همسرش باید هم قد یا کوتاه تر از ایشون باشه