2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خودت عهد ببند که حسادت نکنی و اگه ی وقت سراغت اومد بهش توجه نکن مثلِ وسواسِ حسادت . بهش توجه نکنی میره .. به خودتم بگو هروقت حسود شدم باید خودم و تنبیه کنم و ی تنبیه در نظر بگیر برا خودت

کاربری برا دونفر .

اعتماد به نفس داشته باش

وقتی ب این باور برسی هرکس زندگی مختص خودش رو داره و شرایط ادمها متفاوت هست

دیگه حسادت نمیکنی

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

به نظرم ریشه در ژنتیک داره 

مثلا خواهرشوهرم پولداره همه چی داره ولی حسود  چشم نداره یکی یه چیزی میخوره یا یه کاری کنه نسبت به همه این طوره

مامانشم همین طوره فک کنم ژنتیک باشه 

خیلی فشار روشونه بیچاره ها

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ذکر یا حلیم 

بعد به این فکر کن به موقعیتهای دیگران هم دست پیدا کنی اخرش چی می میریم 

خودتو دوست داشته باش وبه نعمتهایی که داری فکر کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

من تو شرایط اقتصادی بدی بزرگ شدم 

بعد الان تو رفام  ولی میدونی به کمبود ها نیست 

شاید 10 سالی بود وسایل خونم عوض نکردم میتونسمم بکنم ولی نکردم با اینکه خانواده ی شوهرم هر سال کل زندگی تغییر میدن و با هم همیشه حسودی میکنن و همش درحال خریدن که اون یکی ازش جلو نزنه   برام مهم نیست هر کی هر چی داره خیرش ببینه

میخوام بگم با این که حسرت خیلی چیزا روم بود ولی انجام ندادم با اینکه میتونسم یه چیز  وجودیه حسادت

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
به نظرم ریشه در ژنتیک داره  مثلا خواهرشوهرم پولداره همه چی داره ولی حسود  چشم نداره یکی ی ...

همه اخلاقهای خوب و بد پرورش پیدا کردنیه.

ما درونمون داریم، میتونیم خوبها رو پرورش بدیم یا برعکس بدها رو

بنظرم تبدیل حسادت به رقابت میتونه راهکار خوبی برای کسانی که عادت به حسادت دارن باشه.

دیگه از موفقیت دیگری ناراحت نمیشه، در عوض خودش سعی میکنه موفق بشه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹