faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 عنوان قاصدک خبرچین نماد چیهههههههه؟ 😩😑🙄 137 بازدید | 20 پست الان بالا پشت بوم بودم یه قاصدک گنده اومد جاااموقتی قاصدک بیاد یعنی چی یعنی کسی خبر فرستاده قضیش چی بووود؟ 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 1399/04/04 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 یکی منو از جهالت دراره😐 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
00نازلی00 عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 9502 بابا ول کن برو بخواب خرافاته همش در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
دخترحاجی_عاقا عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 10231 یکی منو از جهالت دراره😐 در نمیای خواهر 😬 اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 بابا ول کن برو بخواب خرافاته همش نه میخام بدونم خوو 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 مابچه بودیم بهمون میگفتن درگوش قاصدک آرزوکن محم فوتش کنهنوزنفهمیدم گوشش کجاست😐 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 اومده آمارتو. بده ب ی بنده خدایی😂مواطب باش ناموسا؟ 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 در نمیای خواهر 😬 چلا خووو 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 مابچه بودیم بهمون میگفتن درگوش قاصدک آرزوکن محم فوتش کن هنوزنفهمیدم گوشش کجاست😐 خخخ من تا میخاستم بگیرمش فرار کرد به گوشش نرسید😂 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 خخخ من تا میخاستم بگیرمش فرار کرد به گوشش نرسید😂 🤣🤣 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فیرروززه عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 4876 فقط میدونم بچه بودم می گفتن آرزو کنین فوت کنین بره هواهنوزم با این سن قاصدک میبینم آرزو میکنم😅
tayra_shaylin عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4546 ناموسا؟ ن باووو شوخیدم ولی اعتقاد بر اینک خبرکشه نامرد. 😂فوتش کن بذار بره
00نازلی00 عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 9502 نه میخام بدونم خوو خو میگم ک خرافاته چیزی نیس ک بدونی در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
lovebasket عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 4836 فکر کنم قاصدک تو زبان گل ها میشه دیدار دوباره بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه ! قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!