faezeeeh مدیر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 عنوان قاصدک خبرچین نماد چیهههههههه؟ 😩😑🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست الان بالا پشت بوم بودم یه قاصدک گنده اومد جاااموقتی قاصدک بیاد یعنی چی یعنی کسی خبر فرستاده قضیش چی بووود؟ 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 1399/04/04 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 فقط میدونم بچه بودم می گفتن آرزو کنین فوت کنین بره هوا هنوزم با این سن قاصدک میبینم آرزو میک ... اینایی که میاد جات یهو قضیش چیه 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 فکر کنم قاصدک تو زبان گل ها میشه دیدار دوباره جااان یعنی دوباره میبینمش؟ 😍 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 ن باووو شوخیدم ولی اعتقاد بر اینک خبرکشه نامرد. 😂فوتش کن بذار بره خخخخ وایسنتاد فرار کرد احمق 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...
فیرروززه عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 4876 اینایی که میاد جات یهو قضیش چیه نمیدونم والاولی کلا معنی بدی ندارههمیشه قاصدک نماد خوبی میدونستن
lovebasket عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 4836 جااان یعنی دوباره میبینمش؟ 😍 دیگه اینو از خود خدا باید پرسید 😂 بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه ! قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
faezeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5423 دیگه اینو از خود خدا باید پرسید 😂 خخخخ خدا کنه ببینم 😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را...