2777
2789
عنوان

تومور مغزی

11089 بازدید | 35 پست

بچه ها من الان فکر کنم ۶ روزه گوشام یهویی تیر میکشه همزمان پشت سرم و پشت گوشم تیر میکشه وقتی ورزش میکنم مغزم انگار داره تکون میخوره از سنگینی

احساس خستگی میکنم یهو . خیلی ببخشید اما تکرر ادرار گرفتم اصلا غیر ارادی شده حتی میخوام حرف بزنم زبونم میگیره اما خیلی کم . تو گوگل زده بود نشونه های توموره شما چی فکر میکنید؟ خیلی میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا گوگل دروغ میگه من یه بار دلم درد میکرد علائم هامو نوشتم گف سرطان معده شربت ماستیا رو خوردم خوب شد سرطانم😐😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
عزیزم من همین علایم روداشتم به جز تکرر ادرار. گوشم عفونت شدید داشت،وحشتناک درد داشتم، در حدی که سرم ...

فدات خداروشکر که خوب شدی منم میرم دکتر ببینم چی میشه . گوش به خاطر چه دلایلی عفونت میکنه؟

یعنی این علائم ممکنه نشون دهنده ی این عفونت باشه؟ نمیدونم والا خیلی گیج شدم تیر کشیدنش هم زیاد درد ن ...

احتمالا عفونت داری. من گردنم هم درد میگرفت بعدا فهمیدم دندان عقلم عفونت زده به گوش و سرم 

ه دندان عقل اون طرف داری 

اگه گوشت درد میکنه

اگه گلوت هم گاها درد میکنه 

و...هزاران علاعم دیگه نشانه عفونت در بدنه

ازمایش سایتومگال  توسکو ِِِِ لیستریا  ازمایشهای عفونی هستن حتما برو بده دومی ا ...

باشه فداتشم مرسی از راهنماییت خیلی نگران بودم مطمئنم به دکتر علائمو بگم این ازمایشات رو مینویسه برام

فدات خداروشکر که خوب شدی منم میرم دکتر ببینم چی میشه . گوش به خاطر چه دلایلی عفونت میکنه؟

مرسی عزیزم.انشاءالله شما هم زودتر خوب میشی.آلودگی و میکروب.دستت ممکنه آلوده بوده باشه.

یا آب رفته باشه داخلش