2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 11089 بازدید | 35 پست
😂😂😂😂😂وای خدا

😂😂😂

ان شالله که واسه شما هم خوب میشه با دارو که صد البته تومور نیس

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونتم فدات . سرطان منم با دارو آنتی بیوتیک واس عفونت خوب میشه:/♡

آمین⁦❤️⁩🙏

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
  • تاری دید و اختلال بینایی
  • اختلال در تکلم و درک صحیح کلمات
  • اختلال در بلع و هضم غذا
  • اختلال در هماهنگی و کنترل کردن بدن
  • تشنج و حملات غیر قابل کنترل
  • سردرد همراه با حالت تهوع و استفراغ
  • سردرد شدید به خصوص در هنگام صبح، همچنین سردردهایی که با سرگیجه همراه است.

آیا تومور مغزی کشنده است

نرخ بقای پنج ساله، درصد افراد زنده مانده پس از گذشت پنج سال از تشخیص وجود تومور مغزی را مشخص میکند. البته بسیاری از این بیماران، خیلی بیشتر از پنج سال عمر می کنند. نرخ بقا برای تومور های مغزی و نخاعی، میتواند به‌شدت تحت تأثیر سن قرار گیرد .افراد جوان از درصد بالاتری نسبت به افراد کهنسال شانس بقا دارند. در این بین، افراد بالای ۶۵ سال از کمترین شانس بقا برخوردارند

تومورهای خوش‌خیم مغزی دارای سلول‌های سرطانی نیستند معمولا قابل برداشتن هستند و به ندرت دوباره رشد می‌کنند. سلول‌های تومورهای خوش‌خیم به ندرت بافت‌های اطراف خود را مورد هجوم قرار می‌دهند و به دیگر قسمت‌های بدن گسترش نمی‌یابند. بنابراین اگر مراحل درمان به درستی انجام شود امکان برگشت این نوع از تومورها کم است و کشنده نیستند.

تومور مغزی که در نزدیکی عصب بینایی قرار دارد می تواند به تاری دید یا دوبینی منجر شود و برخی انواع دیگر تومور می توانند حرکات غیر طبیعی چشم را در پی داشته باشند. درمان تومور مغزی به نوع، اندازه و محل تومور، و همچنین سلامت کلی بیمار بستگی دارد. پزشک می تواند درمانی به تناسب وضعیت خاص بیمار انجام دهد. معمولا از روش های پرتو درمانی ، شیمی درمانی و مصرف دارو در  نهایت جراحی تومور مغزی و یا ترکیب این روش ها  استفاده می کنند.

یکی از آشناهای ما بنده خدا شب عقدشم بود یهو غش کرد افتاد قبلشم هیچ نشونه ای نداشت رفتن دکتر گفتن تومور مغزی دارره رفت جراحی تومور مغزی کرد تو بیمارستان خداروشکر الان حالش خیلی خوبه این بیماری اسمش یکم ترسناکه با پیشرفتی که علم کرده الان خداروشکر شرایط خیلی بهتر شده

عزیزم من همین علایم روداشتم به جز تکرر ادرار. گوشم عفونت شدید داشت،وحشتناک درد داشتم، در حدی که سرم ...

سلام عزیزم برای عفونت گوشتون و سردرداتون چیکار گردید

خوب شدید منم سردرد شدید دارم و حدودا دو ماهه وز وز گوش  اشتم نمیدونم علتش چیه .من اصلا تا به حال سردرد نداستم یهویی اومد

الهی و ربی من لی غیرک

بابا گوگل هر دردی و میزنی آخرش به سرطان ختم میشه جدی نگیرش برو دکتر 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
سلام عزیزم برای عفونت گوشتون و سردرداتون چیکار گردید خوب شدید منم سردرد شدید دارم و حدودا دو ماهه و ...

سلام عزیزم.

ببخشید با تاخیر جواب میدم.

کاربریم مشکل پیدا کرده بود.بهتر شدین؟

من یه قطره از داروخانه گرفتم ریختم داخل گوشم.

نیم ساعت بعدش با ته سنجاق یه عفونت به اندازه لوبیای درشت از گوشم در اومد.

بعدش آروم شدم.وگرنه هرچی دکتر رفتم فایده ای نداشت.

اسم قطره هم متاسفانه یادم نمیاد

سلام عزیزم. ببخشید با تاخیر جواب میدم. کاربریم مشکل پیدا کرده بود.بهتر شدین؟ من یه قطره از داروخا ...

سلام گلم خواهش میکنم .بله خداروشکر خوب شدم 

ممنونم🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک