من امروز رفتم ازمایش بتا دادم، نمیدونم چطور خبردار شد که ازمایش بارداری دارم. جوابش منفی بود، وقتی رفتم خونشون برگشت بهم گفت خواهرم میگه تو استانتون یه دکتر اومده، نمیدونم از تهران اومده یا اردبیلیه، ولی کارش خیلی درسته. اونایی که خییییییلی وقت برده حامله بشن، با یه نسخهش حامله شدن. خیلی که میگم، منظورم چهار پنج ساله هااا.
برگشتم بهش گفتم بله حق با شماست، این دکتر به درد اونایی میخوره که دکتر اجازه بارداری بهشون داده، ما هنوز به خاطر سقط اجازه نداریم. دوبار سهلانگاری کردیم، برای مطمئن شدن رفتم ازمایش دادم.
برگشت اسم یکیو گفت که اون شخص میشه دختردایی بابام و خدا بعد ده، نه سال بهشون دوقلو بچه داده. برگشت گفت اره فلانی هم که میشناسی، فامیلتونه، رفت پیش اون، بچهش شد.
قبلش هم بحث پریود شدن پیش اومده بود، برگشت بهم گفت پریوداش نامنظم بوده، چهار پنج روز میشده. من گفتم پریودای من تو مجردی، ۱۳، ۱۴ روز طول میکشید. برگشته به من میگه همون موقع میرفتی دنبالش اینطور نمیشد دیگه!!! گفتم مامان، من چه مشکلی داشتم که برم دکتر؟ از اون گذشته اتفاقا برای سلامتی خودم رفتم، دکتر گفت چون بچهای، رحمت اماده پریود نبوده. الان که بیست سالمه بازم بیام پریود دو هفتهای بشم دیگه!!
ما اول ازدواجمون نذاشتیم بچه بیاد، بعدش ک اومد، یه هفته بعد سقط شد، تا الان هم بخاطر سقطم دکتر اجازه بارداری نداده.
دیگه نمیتونم بهش بگم مادرشوهر عزیزم!! از پسرت تبخال تناسلی گرفتم، از عید اسیر ازمایشای تبمخالم تا منفی بشه.
بخدا دلم داره میترکه. شوهرمم درکم نمیکنه. فقط میگه مامان داشت شوخی میکرد، یا منظورش این نبوده. موندم گناه من چیه، من زندگیم هنوز تعادل درست و حسابی نداره، چطور بچه بیارم. به کی بگم من مشکل دارم حامله نمیشم. تو این دو سال زندگیو برام زهر کردن😭😭😭