2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه

705 بازدید | 56 پست

من امروز رفتم ازمایش بتا دادم، نمی‌دونم چطور خبردار شد که ازمایش بارداری دارم. جوابش منفی بود، وقتی رفتم خونشون برگشت بهم گفت خواهرم میگه تو استانتون یه دکتر اومده، نمی‌دونم از تهران اومده یا اردبیلیه، ولی کارش خیلی درسته. اونایی که خییییییلی وقت برده حامله بشن، با یه نسخه‌ش حامله شدن. خیلی که میگم، منظورم چهار پنج ساله هااا. 

برگشتم بهش گفتم بله حق با شماست، این دکتر به درد اونایی میخوره که دکتر اجازه بارداری بهشون داده، ما هنوز به خاطر سقط اجازه نداریم. دوبار سهل‌انگاری کردیم، برای مطمئن شدن رفتم ازمایش دادم. 

برگشت اسم یکیو گفت که اون شخص میشه دختردایی بابام و خدا بعد ده، نه سال بهشون دوقلو بچه داده. برگشت گفت اره فلانی هم که میشناسی، فامیلتونه، رفت پیش اون، بچه‌ش شد. 

قبلش هم بحث پریود شدن پیش اومده بود، برگشت بهم گفت پریوداش نامنظم بوده، چهار پنج روز میشده. من گفتم پریودای من تو مجردی، ۱۳، ۱۴ روز طول میکشید. برگشته به من میگه همون موقع میرفتی دنبالش اینطور نمیشد دیگه!!! گفتم مامان، من چه مشکلی داشتم که برم دکتر؟ از اون گذشته اتفاقا برای سلامتی خودم رفتم، دکتر گفت چون بچه‌ای، رحمت اماده پریود نبوده. الان که بیست سالمه بازم بیام پریود دو هفته‌ای بشم دیگه!! 

ما اول ازدواجمون نذاشتیم بچه بیاد، بعدش ک اومد، یه هفته بعد سقط شد، تا الان هم بخاطر سقطم دکتر اجازه بارداری نداده. 

دیگه نمی‌تونم بهش بگم مادرشوهر عزیزم!! از پسرت تبخال تناسلی گرفتم، از عید اسیر ازمایشای تبمخالم تا منفی بشه. 

بخدا دلم داره میترکه. شوهرمم درکم نمیکنه. فقط میگه مامان داشت شوخی میکرد، یا منظورش این نبوده. موندم گناه من چیه، من زندگیم هنوز تعادل درست و حسابی نداره، چطور بچه بیارم. به کی بگم من مشکل دارم حامله نمیشم. تو این دو سال زندگیو برام زهر کردن😭😭😭

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

کمتر باهاشون رفت و آمد کن تا حرفاشونو کمتر بشنوی

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مشکل پریودت و تو مجردی بهش گفتی که بگه اون موقع باید درمان میکردی اصلا هیچ چی و نباید توضیح بدی

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

ی تجربه مهم من دارم اینکه ادم نباید اصلا گذشته و مشکلات خودش بعد از ازدواج به مادرشوهر چیزی بگی هر چی بشه میگن تو از قبل مشکل داشتی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

اول شما قضیه تبخالو حل کن نمیخاد فعلا فکر بچه باشی خواهرم 😐

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)