2821
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 13166 بازدید | 140 پست
خودم درست نکردم.از عطاری خریدم آماده شو.البته هنوز استفاده نکردم.منم دو تا دختر دارم و سومی هم دختر ...

من سه تا دختر دارم .البته برای هیچ کدوم رژیم نگرفتم .چون تقریبا همشون بدون برنامه اومدن .ولی دوستشون دارم خصوصا آخری رو.عاشقشم

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
ممنون از اظهار نظرتون...و واقعا خداروشکر میکنم که به نتیجه دلخواه رسیدین...براتون بهترینها رو آرزو م ...

مرسی عزیزم.انشاالله شما هم یه پسر سالم و صالح باردار بشی و بدنیا بیاری❤❤❤

پسرم❤دنیامه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پایدار باشی آجی

🍀🍀

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
من سه تا دختر دارم .البته برای هیچ کدوم رژیم نگرفتم .چون تقریبا همشون بدون برنامه اومدن .ولی دوستشون ...

بنظر من زندگی با داشتن چندین دختر خیلی خیلی زیبا هست.من با اینکه اطرافیان دائم میگن ایشالا بعدی پسره ولی من با تمام وجودم میگم من عاشق دختر هستم.صرفا بخاطر شوهرم و خانواده شوهرم رژیم میگیرم ولی اگر دختر هم بشه بعدیم خیلی ذوق زده میشم🥰

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

بنظر من زندگی با داشتن چندین دختر خیلی خیلی زیبا هست.من با اینکه اطرافیان دائم میگن ایشالا بعدی پسره ...

آره دیگه .بالاخره زندگی مشترکه وباید علایق هر دو نفر لحاظ بشه.

مردا دوست دارن پسر داشته باشن باهاش برن حال کنن

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
آره دیگه .بالاخره زندگی مشترکه وباید علایق هر دو نفر لحاظ بشه. مردا دوست دارن پسر داشته باشن باهاش ...

اتفاقا شوهرم هم عاشق دختره میگه دخترا بیشتر هوای باباشون رو دارن و بابایی هستن...

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

ما هر دو تحصیل کرده ایم اما دلش میخواد ...من بی تفاوت نمیتونم بمونم از احساس مردم...با اینکه بنظرم ت ...

گرمیجات زیاد بخورین 

لبنیات کم بخورین 

گوشت گوسفندی مال بره بیشتر 

ترشیجات نخورین 

همسرت نميدوه جنسيت از مرده؟

قبول نمیکنن.

ی بار صحبتش پیش اومد،اوه مثله دکترا حرف زد و گفت به اسیدی بودن و قلیایی بودنه رحمه زن بستگی داره.البته حرفش منطقی و درست هم هست.