2821
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 13166 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل قرص با آب بخورید.لازم نیست بجوید. خواهش میکنم عزیزم 

ببین ترکیبات معجون رو نگفتی

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
مرسییییییییی جانم اسکرین کردم نگهش دارم ...ان شاالله هر کی تو این تاپیکه بهترین آرزوش برآورده بشه🤲

خواهش میکنم عزیزم🌷ایشالا که موفق باشی.

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

مرسییییییییی جانم اسکرین کردم نگهش دارم ...ان شاالله هر کی تو این تاپیکه بهترین آرزوش برآورده بشه🤲

رژیم سه ماهه

تخم هویج فرنگی ۱۰۰ گرم به سه قسمت مساوی تقسیم کن اولین ماه روز اول قاعدگی تا سوم دم کن بخور فقط ماه اول . همراه با یک کیلو خرمای سیاه درطول قاعدگی ،  ،خرما رو هم توی ایام قاعدگی یک کیلو میخوری   ، سه ماه خرما میخوری  ،طی سه ماه شربت آلومنیوم جی هر شب یک قاشق ، شست و شو با جوش شیرین 

عزیزم من عرق کاسنی و خرما زیاد میخوردم.قرص ویتامین سی و ای و ب۱۲ و زینک پلاس هم میخوردم.زنجبیل هم زیاد میخوردم.سعی کردم نزدیک تخمک گذاری هم اقدام کنم.شوهرم اصلا همکاری نکرد چون واسش فرقی نداشت.به خدا توکل کردم چون اگه خدا نخواد واقعا نمیشه.الان سونو گفته پسره.حالا امید به خدا

پسرم❤دنیامه
معجونش چی بود؟ترکیباتش رو داری؟

خودم درست نکردم.از عطاری خریدم آماده شو.البته هنوز استفاده نکردم.منم دو تا دختر دارم و سومی هم دختر بشه بی نهایت خوشحال میشم ولی چون اطرافیان مایل هستن سومی پسر بشه من فقط سعی ام رو میکنم و می سپارم به خدا.و هر چه بشه هدیه خداست و عاشقش هستم 

عزیزم من عرق کاسنی و خرما زیاد میخوردم.قرص ویتامین سی و ای و ب۱۲ و زینک پلاس هم میخوردم.زنجبیل هم زی ...

ممنون از اظهار نظرتون...و واقعا خداروشکر میکنم که به نتیجه دلخواه رسیدین...براتون بهترینها رو آرزو میکنم...و قطعا خداست که از همه چیز آگاه و توانست.

معجون چی ؟

این عکسی که از عطاری گذاشته نوشته معجون را دم کنید وبخورید

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
خودم درست نکردم.از عطاری خریدم آماده شو.البته هنوز استفاده نکردم.منم دو تا دختر دارم و سومی هم دختر ...

ماشاالله به شما مادر توانمند و مهربون...واقعا احساساتتون حداقل به من آرامش میده ...ان شاءالله به خواسته تون میرسید💞

معجون چی ؟

از عطاری آماده شو خریدم.خودم درست نکردم.گفتم یه چیزی بدید که احتمال پسر زایی رو بیشتر کنه .برید عطاری های قدیمی و مشهور شهرتون ازشون بپرسید .اگه شیراز هستین حاج حسن کاظمی فرد روبرو قبرستان قدیمی