2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز کنکورم

روزی که نتیجه کنکورم اومد

روزی که با تعییر رشته ام موافقت شد

روزای جهیزیه خریدن

روزای متاهلی

من از همه روزام راصیم کلا😁

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

قشنگترین روز،روزی بود ک بعد از چند سال ناباروری آی یو آی کردم.بعد آزمایش دادم جوابش مثبت شد.اصلا رو ابرها راه میرفتم.

بعدشم گفتن قلبش تشکیل نشده و ب احتمال زیاد باید سقط بشه.سقط نکردم بعد از دو هفته رفتم صدای قلبش رو ک شنیدم داشتم از خوشحالی سکته میکردم.اونم یکی از بهترین روز ای زندگیم بود.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
روز عقدم  روز عروسیم روزی که فهمیدم باردارم روزی که فهمیدم بچم سالمه و روزی که به دنیا بیاد ...

ان شاءلله صحیح و سالم بیاد بغلت🌸

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
روز کنکورم روزی که نتیجه کنکورم اومد روزی که با تعییر رشته ام موافقت شد روزای جهیزیه خریدن روزای ...

احسنت ب امضات.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
احسنت ب امضات.

قربونت کلانتر جانم⚘⚘

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ان شالله مرسی عزیزم،،دوتا بچه دارم ولی اون حسی که با بچه اولم تجربه کردم با بچه دوم ن،،،،خیلی حس قشن ...

ممنون عزیزم ان شاءلله 🌹

💚اشهد ان علی ولی الله 💚