2777
2789
روز کنکورم روزی که نتیجه کنکورم اومد روزی که با تعییر رشته ام موافقت شد روزای جهیزیه خریدن روزای ...

مثبت نگری خیلی خوبه😍😍😍😍

💚اشهد ان علی ولی الله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم مادر شدن خیلی حس خوبیه😍

عالیههههه 

مثل اون حس تو دنیا وجود نداره😍😍😍😍

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
قشنگترین روز،روزی بود ک بعد از چند سال ناباروری آی یو آی کردم.بعد آزمایش دادم جوابش مثبت شد.اصلا رو ...

خداروشکر واقعا خوشحال شدم🌸🌸🌸

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
من روزعروسیم بدترین روززندگیم بود. ولی روزعقدم خیلی خوووووب بود. واسه کل فامیل خاطره شد

دیگه گذشته ولی اینکه روز عقد قشنگی داشتی عالیه🌸

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
ان شاءلله سلامتی کاملتو بدست بیاری🌹

ممنونتم جانم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

انشاءلله بزودی بیاد اونم زیااااد🌸

ایشالله برای همه بعدم برای من😕

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴