2777
2789
عنوان

افزایش شیر

525 بازدید | 17 پست

سلام روز مامانای مهربون بخیر

کسی شیرافزای گالاکتومید استفاده کرده؟ تاثیر داشته؟ شیر من هر چند روز کم میشه سوپ و دلستر بطور موقت شیرمو زیاد میکنه دوباره کم میشه.میخوام شیرم دایمی زیاد باشه خسته شدم از بس استرس داشتم بخاطر شیر کم که مبادا بچم گشنه بمونه.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیره دم کن عالیه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

من شیرم خداروشکر زیاده خانوما ولی بچم داره سینمو ول میکنه الان ۳ ماهه فقط تو خواب شیر میخوره راه حلی دارید توروخدا کمکم کنید

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

من قطره شیر افزا میخوردم خوب بود.در ضمن خواب کافی و سوپ جو و ماکارانی و شیرینی خامه ای واسه من خیلی ...

خوابم که افتضاحه پسرم اجازه نمیده بخوابم.ولی همه اینا رو امتحان کردم 

اینکارو انجام میدم حتما مرسی

دوستم دم میکرد بانبات،شیرش انقدزیاد بود ک لباساش خیس میشد.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من شیرم خداروشکر زیاده خانوما ولی بچم داره سینمو ول میکنه الان ۳ ماهه فقط تو خواب شیر میخوره راه حلی ...

منم این مشکل رو داشتم هربار قبل از شیردهی سینتو با یه کمپرس یخ خنک خنک کن سینتو میگیره بعد از چند روز توی بیداری هم شیر میخوره.امکان داره رفلاکس داشته باشه

اگه کسیو داری که بچرو بذاری پیشش دو ساعت در روز بخوابی هم خوبه خواب کم شیرو کم میکنه

متاسفانه کسی رو ندارم تنهام توی ساختمان.خودمم میفهمم از هواب کم و استرس شیرم کمه.بخاطر همین خواستم بدونم گالاکتومید خوبه یا نه